Đilasova Rada napada Srbiju, a zapravo želi da poruči samo jedno: Srbi su krivi za genocid!

Autor:

Vesti

06.04.2021

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnica Dragana Đilasa, Rada Trajković, osvedočeni izdajnik sopstvene države, ponovo je beskrupulozno udarila na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Rada Trajković

Đilasova Rada Trajković svojim tvitovima napada državu Srbiju, a zapravo želi da poruči samo jedno:  Srbi su krivi za genocid!

 

- Već smo navikli na to da raznorazni huligani budu fizička manifestacija podsvesti Aleksandra Vučića (naročito kad se nađu u blizini raznih njemu nesimpatičnih ambasada u Beogradu), a i da Aleksandar Vulin govori ono što Aleksandar Vučić misli i o Srebrenici a i o mnogim drugim pitanjima - napisala je Trajkovićeva na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sava98

06.04.2021 08:30

Zaista se ponekad zapitam, da li pojedini ljudi imaju bar malo stida i da li uopšte zaslužuju da budu državljani ove divne zemlje koja je preko svojih leđa prenela mnogo šta i opet čvrsto stoji na svojim nogama!!!

Jelena

06.04.2021 10:12

Gospodja Rada je izrod sprskog roda.

Ivana

06.04.2021 15:33

Zasto se ovoj zeni daje ovoliko medijskog prostora?! Ni stida ni srama!

Anja

06.04.2021 15:35

Kakav covek treba da budes da svoj narod optuzujes za genocid!