MILAN LAĐEVIĆ PORUČIO: ĐILAS JE VEĆA ŠTETOČINA NEGO ŠTO SE MISLI!

Autor: Republika

Vesti

27.03.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević rekao je da tajkun Dragan Đilas, koji je osumnjičen za brojne malverzacije u zemlji, zajedno sa svojom medijskom mašinerijom, pravi Srbiji velike probleme i u njenom odnosu sa Evroskom unijom.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN/printscreen
Milan Lađević razmontirao Dragana Đilasa

- Sve što se tiče Dragana Đilasa trebalo bi detaljno ispitati, i kako je napravio pare i sve te račune u inostranstvu, a naročito sve te malverzacije koje su pratile prodaju "Dajrekt medije" - rekao je Lađević jutros gostujući u Jutarnjem programu TV Pink i nastavio:

- Najgore od svega je, i to građani Srbije moraju da znaju, što Đilas i njegova medijska mašinerija pomažu EU da vodi obračune sa Srbijom, da nam lupa packe i zavrće uši, jer ih oni odavde snabdevaju materijalom za to. Non-stop preko svojih medija kukaju, žale se, a to onda Evropski parlament to prebacuje Vladi Srbije i Aleksandru Vučiću - rekao je Lađević.

On je, da ne bi došlo do zabune, objasnio da EP i EU briga za Đilasa i sve afere u Srbiji, ali da oni uvek traže razlog da kazne Srbiju.

- Briga njih šta se ovde radi, ali oni uvek traže razlog da nas kazne, kako zbog saradnje sa Kinom i Rusijom, a najviše zbog Kosova. I onda Evropi i EP ove unutarstranačke razmirice u zemlji su idelana prilika da kazne i ucenjuju Srbiju - objasnio je Lađević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading