Kome su tuđa govna slađa

Autor:

Vesti

08.04.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politička borba u Srbiji je opasnija od korone. Koristi se svaka situacija da se pokaže kako vlast ne radi dobro, kako su naši stručnjaci ludi, ne znaju šta pričaju, nemaju pojma o životu. Dajte penzionerima da prošetaju, deca nek se igraju... Greota, lepo vreme. Šta zna Kon, Tiodorović... naši vrhunski epidemiolozi. Šta zna jedan od naših najboljih infektologa Stevanović, koji je učio od čuvenog doktora Pelemiša i njegov je naslednik i po znanju i po zvanju. A tek viruslozi? Auuu, što lupetaju? Nisu ni čuli za sodu bikarbonu kako sve viruse ubija!

Foto: printscreen/TV Happy
Milan Lađević

Evo ovaj Vučić muči narod, bespotrebno, tvrde Đilas i kompanija. Kako Englezi to dobro rade. Pustili imunizaciju krda i lepo zamolili ljude da vode računa. I sve super. Prošlo nekoliko dana, panika u Ujedinjenom Kraljevstvu, ređaju se mrtvi. Imaju 66,6 miliona stanovnika i 6.000 mrtvih. Premijeru Džonsonu se bore za život. Dobro, bre, Vučiću, pusti sad njih, ugledaj se na Švedsku. Sve radi, škole vrtići, lepo se živi... Poslednjih dana ta zemlja je u haosu. Ima tri miliona stanovnika više i za sada 591 mrtvog. Dobro, bre. Jeb'o njih. A Japan? Fin svet, gotovo da nema korone. Ups, pa sad se Japan sprema da proglasi vanredno stanje. Pa kako, oni se ne rukuju. To smo mogli i mi.

Vučiću, imaš li ti oči? Uradi kopi-pejst za austrijski model. Oni to drže pod kontrolom. A kako drže? Milion i kusur stanovnika više od Srbije, a 273 zvanično mrtva. Šta ćemo sad? E, pa sad sa Izraelom da se upoređujemo. Ugledajmo se na njihovo zdravstvo, oni su superiška. A tamo, sličan broj građana i 72 mrtva - 11 više od Srbije.

Evo ovi naši "debili" od stručnjaka ništa ne znaju. Braća Hrvati zadali domaći. A to što su i njihovi mediji pisali da mnoge koji su umrli od korone ne vode u statistici, nego da su umrli od drugih bolesti, nikom ništa. Izuzev komšija, sve ove zemlje su neuporedivo bogatije od Srbije. Zdravstvo im nije uništeno od sankcija, ratova, tranzicija silnih... Šta je prethodna vlast uradila da poboljša stanje u zdravstvu? Ništa, naravno. Svi to znaju. Infektivna klinika je bila idealna za snimanje horor filmova, o listama čekanja da ne pričamo, platama tek... Da ne nabrajam, s druge strane, šta je sve urađeno, izgrađeno, učinjeno na položaju zaposlenih u ovom sektoru.

No, da zaključimo, nekima je uvek tuđe govno slađe od svog. Ali nastavite da ga jedete.

Evo i da pomognem hejterima, za sledeći napad na naše stručnjake i vlast uzmite podatke Ugande. Tamo mrtvih nema.

Živi bili i ostanite kod kuće!

Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading