CarGo uveo dodatne mere zaštite: Pregrade u svim automobilima! Uskoro dostupan i CarGo Butler - nova opcija za dostavu iz marketa

Autor: Republika

Vesti

08.04.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić izjavio je da su uvedene dodatne mere zaštite, nabavljene i ugrađene zaštitne pregrade u svim automobilima kako bi potpuno zaštitili i pružaoce usluge i one koji koriste uslugu.

Foto: CarGo

- Ponosni smo da smo nabavili i ugradili zaštine pregarde u cilju najpreciznije moguće izolacije. Pregrade su brzo i pragmatično rešenje za privremeno odvajanje i predstavljaju deo mera brzog odgovora na trenutnu pandemiju. Pored toga, poštujemo preporuke nadležnih, preduzete su dodatne mere dezinfekcije, više puta tokom dana, a radimo sve da kontinuirano obezbeđujemo zaštitnu opremu za sve koji pružaju uslugu - izjavio je Guberinić. 

Direktor CarGo je zahvalio svim pružaocima usluge koji svakoga dana pomažu svima kojima je neophodno da izađu iz kuće zbog posla ili zdravstvenog stanja, ali i apelovao na sve ostale da ostanu kod kuće. 

Foto: CarGo

- Uskoro ćemo predstaviti javnosti još jednu veliku dodatnu opciju – CarGo Butler – koja će ljudima omogućiti da poručuju sve što im je potrebno iz marketa i restorana. Ostanite kod kuće, mi ćemo se potruditi da vam dostavimo sve što vam je potrebno - rekao je Guberinić.

Komentari (0)

Loading