(VIDEO) RIHA I ĆULIBRK RAZVALILI OPOZICIJU: Pokušavate politički da profitirate na Cvijanovoj smrti!

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laži o smrti advokata Vladimira Cvijana, od koje opozicioni mediji pod kontrolom Dragana Đilasa poslednjih dana pokušavaju da naprave političku temu, pale u u vodu prilikom gostovanja glavnog urednika NIN Milana Ćulibrk na televiziji N1.

RepublikaFoto: printscreen/N1/Tanjug/F. Krainčanić

Naime, Ćulibrk je gostujući kod Minje Miletić u potpunosti raskrinkao pokušaje srpske opozicije da od samoubistva nekadašnjeg člana SNS naprave politički skandal i optuže režim da iza toga stoji.

Ćulibrk je istakao da je cela priča "otišla u pogrešnom smeru" i tako demantovao sve one koji danima unazad plasiraju laži o Cvijanovoj smrti.

- Ja se tu ne bih igrao sa tom tezom, stvari su prilične osetljive! Ovako, kolega Vuk Cvijić, je pre godinu dana saznao za taj slučaj i se ono što je istraživao ga je dovelo do toga da je to bilo samoubistvo. Tada smo odustali od čitave te priče! Nismo želeli da povređujemo porodicu, petljamo po nečijem životu, nanosimo rane. Sada se to ponovo pojavilo, samo da se zabeleži u nekim novinama. Sada je sve otišlo u pogrešnom smeru, a niko ne vodi računa o interesima porodici - zaključio je Milan Ćulibrk.

Ćulibrku se pridružila je vedeta opozicionih medija Antonela Riha, koja je na Tviteru napisala:

- Razumem ljude koji su uznemireni što tri godine javnost ne zna o smrti Cvijana, ali ne razumem novinare koji spekulišu, pišu tekstove, iznose teorije a da ne vidim ni pokušaj da nešto pre toga provere i saznaju, pa onda tek napišu - navela je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading