ĐILAS NAREDIO DA SE PLJUJE PO INVESTITORIMA! Tajkunu smeta što Kinezi pomažu Srbiji

Autor: Republika

Vesti

07.03.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkun Dragan Đilas naredio je medijima koji su pod njegovom kontrolom da se kritikuje Kina i sve ono što ta zemlja radi za Srbiju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Printscreen/Nova.rs
Dragan Đilas naredio da se kritikuju investicije iz Kine

Đilas ne bi bio Đilas kad ne bi pljuvao zemlje i narode koji pomažu Srbiji. Lideru Stranke slobode i pravde najviše u poslednje vreme smeta Kina, pa je posle kritike na račun kupovine kineskih vakcina, sada udario i na investitore iz te zemlje.

 

Sinoć je u Srbiju stiglo pola miliona kineskih vakcina koje spasavaju živote građana Srbije i to je bio znak da Đilas krene sa pljuvačinom. Uvideo je da mu narod ne veruje i da mu je plan da kritikovanjem vakcina iz Kine našteti vlastima u našoj zemlji, pa je sada promenio taktiku i umesto pljuvanja cepiva, naredio da se pljuju investitori iz Kine.

Kao po komandi, portal Nova.rs je ekspresno plasirao tekst u kojem kritikuje kompaniju Zi Đin, koja je kupila rudnik u Majdanpeku i tako spasila stotine porodice. Međutim, to nije dovoljno Đilasovim medijima, koji lažno optužuju kinesku kompaniju da zagađuje okolinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Anja

07.03.2021 12:41

Djilasu bi bolje bilo da cuti. Po njegovoj logici bi trebalo da propadnemo kao drzava, ali to se nece desiti dok je ptredsednik na vlasti! Djilas nas je toliko unazadio da se sada iz pepela podizemo! Sramota!

Sanja

07.03.2021 12:44

Kina je veliki prijatelj Srbije

Nikola

07.03.2021 12:58

Đilasu se ne može udovoljiti. Kontriraće u svakoj situaciji.

Jole

07.03.2021 13:16

To sto Djilasu smeta nas ne dotice i nece nas postaci da padnemo. Srbija je danas snazna drzava koja se sve brze razvija, zahvaljujuci sadasnjoj vlasti i njihovom vrednom trudu i radu. Uspeli su od unistene drzave da stvore Srbiju kakva je danas!