ŠIRE POSLOVANJE: "Telekom Srbija" vlasnik "Kopernikusa"

Autor: Republika

Vesti

05.11.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "Telekom Srbija" zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela "Kopernikus Technology", drugog po veličini kablovskog operatora u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Realizovanom akvizicijom "Telekom" je povećao je svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto i time povećao svoje učešće na tržištu televizije za sedam odsto. Od sada će i korisnici "Kopernikus Technology" imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža "Telekom", a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala.

"Kopernikus" ima više od 200.000 televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.

Intenzivan rast korisničke baze od preko 25 odsto u poslednje dve godine, ubrzana digitalizacija i izgradnja optičke infrastrukture stvorila je od ove kompanije najperspektivnijeg kablovskog operatora u regionu. Odličan potencijal za dalji brzi rast korisničke baze izdvaja "Kopernikus Technology" u odnosu na druge kablovske operatore na tržištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading