SINIŠA MALI OTKRIVA DETALJE: Kako do novčane pomoći za srednjoškolce?

Autor:

Vesti

28.11.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo finansija je nedavno potvrdilo da su formulari za novčanu pomoć od 10.000 dinara podeljeni srednjim školama širom Srbije.

SINIŠA MALI OTKRIVA DETALJE:  Kako do novčane pomoći za srednjoškolce?

Foto: tiktok

Učenicima je potrebno da popune formular sa svojim brojem tekućeg računa, ili u slučaju da ga nemaju, da navedu broj računa svojih roditelja.


Siniša Mali otkriva detalje na Tik Toku



Ministar finansija Siniša Mali nedavno je na društvenoj mreži Tik Tok objavio detalje o uplati novčane pomoći od 10.000 dinara srednjoškolcima u Srbiji.

On je objasnio proceduru koju učenici treba da prate kako bi dobili ovu novčanu pomoć, napominjući da ovog puta nema elektronske prijave roditelja niti automatske isplate. Ovakav pristup pruža dodatnu transparentnost i omogućava učenicima da samostalno ispune potrebne formalnosti kako bi ostvarili pravo na novčanu pomoć.


Najava predsednika Aleksandra Vučića



Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je najavio da će svi srednjoškolci dobiti novčanu pomoć u iznosu od 10.000 dinara.

Osim toga, predsednik je takođe otkrio da će preko Poštanske štedionice svim korisnicima studentskih kartica biti prebačeno dodatnih 1.000 dinara, koje će država nadoknaditi banci. Ova najava predstavlja još jedan korak ka pružanju podrške učenicima u ovim izazovnim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (12)

Loading
Paja

28.11.2023 19:25

Lako je doci do pomoci. Sve je lepo objasnjeno.

Maka

28.11.2023 19:26

I učenicima srednje škole je potrebna novčana pomoć ovo će ime dobro doći u ovim izazovni vremenima

Mira

28.11.2023 19:26

Dobro je sto ova pomoc stize uoci praznika.

Kaja

28.11.2023 19:28

Velika stvar koju je drzava uradila za djake i studente.