InterConnect Executive Summit krajem septembra u Beogradu

Autor:

Vesti

08.08.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd će 28. i 29. septembra biti domaćin jednog od najznačajnijih biznis događaja na Zapadnom Balkanu „InterConnect Executive Summit-a“!

InterConnect Executive Summit krajem septembra u Beogradu

Foto: pks

Ovaj globalni skup organizuju Privredna komora Srbije (PKS) i Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB 6) u saradnji sa   kompanijom Convestenics doo Beograd (powered by MLE GmbH), a na jednom mestu okupiće predstavnike poslovne zajednice regiona, malih i srednjih preduzeća, menadžmenta vodećih globalnih kompanija, kao i eksperte u oblasti digitalizacije i lanaca snabdevanja.

Šansa za firme regiona da sarađuju sa svetskim brendovima

 „InterConnect Executive Summit je odlična prilika da se naše kompanije povežu sa renomiranim partnerima, dobiju nove poslove i ugovore, postanu deo međunarodnih lanaca dobavljača, vidljivije i konkurentnije na svetskom tržištu“, rekao je Marko Čadež, predsednik PKS. Dodaje da će događaj u Beogradu okupiti firme iz regiona i velike kompanije, pre svega iz Nemačke, koje traže dobavljače sa Zapadnog Balkana.

Fokus samita biće na digitalnoj transformaciji poslovanja, internacionalizaciji i upravljanu dobavljačkim lancima.

Republika

Foto: PKS

 

 

Kako se očekuje, u Beogradu će se tokom dva dana sastati više od 200 direktora kompanija, preko 20 vodećih inostranih stručnjaka iz automobilske, prehrambene, IT i drugih industrija.

Oni će biti u prilici da se povežu, dogovore nove poslove,  pronađu investicione partnere,  ali i da razmene iskustva o najnovijim trendovima, izazovima i rešenjima u oblasti ekonomije, globalne trgovine i industrije. 

Od lanaca dobavljača do digitalne transformacije

„InterConnect Executive Summit“ otvoriće Marko Čadež, predsednik PKS i predsednik Upravnog odbora KIF ZB 6 i Matias Loidold, direktor kompanije Mercuri Urval.

O procesima snabdevanja, lancima dobavljača i iskustvima u regionalnoj saradnji govoriće Oliver Frile, direktor u kompaniji INEOS Automotive i Ferdinand Viland, direktor nabavke i lanaca snabdevanja u kompaniji Thyssenkrupp Automotive Technology, a previđeno je i niz zanimljivih prezentacija IT eksperata na polju razvoja softvera i digitalne transformacije.

Zapadni Balkan sve je privlačnija investiciona destinacija, ali i mesto gde evropske kompanije premeštaju proizvodnju sa dalekih tržišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading