Umetnost stvaranja toplog i privlačnog doma je u malim stvarima

Autor: Republika

Vesti

17.09.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jesenjim danima vašem toplom domu verovatno nedostaje svetlosti. Kada nam nedostaje sunčeva svetlost, postajemo bezvoljniji i manje produktivni.

Republika

Foto: Promo foto

 

Stoga, s promenama vremenskih prilika, potrebno je da reorganizujete i prilagodite vaš dom. Stvaranjem tople atmosfere u vašem domu unosite osećaj intimnosti, sreće i blagostanja. Jednostavan čin paljenja sveće ili uživanje u dugom ispijanju šoljice kafe, uz omiljenu muziku, mogao bi napraviti ogromnu razliku u vašem raspoloženju.

Za umetnost stvaranja toplog i privlačnog prostora za sebe, prijatelje i porodicu u domu, tajna je u jednostavnosti. Umirujući osećaj stvaraju beli i neutralni tonovi, a jednostavni detalji su sve što je potrebno za pretvaranje vašeg doma u utočište. Savet je da izbegavate previše plastike ili akrila i držite se prirodnih materijala, a drvene završne obrade savršene su za ovu estetiku enterijera i pomažu da se prenese osećaj pročišćenog prostora. Samim tim, za trpezarijski ambijent odličan izbor je trpezarijski sto TOLEDO TS 155x90, u kombinaciji sivog hrasta i crnog dezena, uz koji se savršeno uklapaju trpezarijske stolice HTC-316.

Dašak umetnosti uneće dubinu i šarm u vaš dom i prikazati delom i vaš karakter. Dajte lični pečat ambijentu uramljenim porodičnim fotografijama, koje možete postaviti na komodu UMBRIA 3K4F, u kombinaciji dekora sivog hrasta i crnog drveta, koja će doprineti da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Teksture u dizajnu enterijera, poput tepiha, žičanih korpi i jastučića, su neophodne, jer stvaraju slojeve i doprinose izgledu ambijenta. Manje je uglavnom više, pa je sasvim dovoljno da kao dekoraciju dodate nekoliko jednostavnih detalja, poput mirisnih sveća, zidne umetnosti ili elegantna svetla, koji će uticati i na vaše dobro raspoloženje.

Sobne biljke čine čuda u domu osvetljavajući i osvežavajući prostor, pa je savet da budu obavezan deo vašeg enterijera. One su i estetski prijatne i pomažu u poboljšanju prijatne atmosfere.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Najjednostavniji način kombinovanja tekstura jeste izlaganje elemenata koje ste ranije možda želeli da sakrijete, poput drvenih podnih obloga i izloženih zidova od opeke. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da pronađete mirno mesto ili ugao u svom domu, uključujući mnogo slojeva i tekstura zajedno sa jastucima, biljkama, ćebadima i, naravno, industrijskim svetlima, kako biste stvorili sigurno utočište za uživanje. Centralni deo tog kutka može biti ležaj COMET u svetlo zelenom štofu, uz koji se slažu klub sto BJ-9395 i klub sto BJ-9852Polica BS1932 je sjajan komad, koji vam može poslužiti za izlaganje brojnih sitnica, a doprineće i estetici prostora. Ukoliko nemate dovoljno prostora da napravite udobno mesto za trenutke sreće, možete iskoristiti čak i ćošak vaše spavaće sobe.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Za koji god stil uređenja da se odlučite, važno je da vaš dom ostavlja utisak toplog, jednostavnog i čistog prostora, koji će i vama i svima koji vas posete biti prijatno okruženje i doprineti osećaju mira i blagostanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading