AIK Banka je najbolja digitalna banka za potrošače u Srbiji za 2021. godinu

Autor: Republika

Vesti

16.09.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Renomirani finansijski časopis "Global Finance" proglasio je AIK Banku najboljom digitalnom bankom za potrošače za 2021. godinu. Prestižna nagrada je još jedan u nizu pokazatelja uspešnog poslovanja i potvrda liderske pozicije u pružanju inovativnih i savremenih bankarskih usluga na tržištu Srbije.

Republika

Foto: Promo

Poslovnica AIK banke u zgradi Grawe na Novom Beogradu

Širina ponude digitalnih proizvoda, rast broja korisnika i benefiti koje digitalne platforme omogućavaju, kao i dizajn i funkcionalnost veb sajta neki su od brojnih kriterijuma koji su doprineli da žiri sastavljen od svetski priznatih stručnjaka i urednika časopisa dodeli ovu laskavu titulu upravo AIK Banci. 

Prateći potrebe klijenata, uz uvažavanje najviših profesionalnih standarda, AIK Banka konstantno radi na unapređenju svojih usluga i realizaciji projekata u okviru usvojene strategije digitalne transformacije, sa jasnim ciljem da klijentima pruži najkvalitetnije korisničko iskustvo i maksimalan komfor u upravljanju svojim finansijama.

- Izuzetno smo ponosni na sve što smo, kao tim, uradili prethodnih godina kako bismo klijentima omogućili dostupnost velikog broja bankarskih usluga putem najsavremenijih digitalnih kanala 24/7. Priznanje časopisa "Global Finance" daje nam podsticaj za dalji razvoj i pozicioniranje AIK Banke kao vodeće bankarske grupacije u regionu - istakla je Jelena Galić, Predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Foto: Promo

Priznanje za najbolju digitalnu banku u Srbiji 2021- godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading