DA LI ISPUNJAVATE USLOVE?! Vlada raspisala konkurse za direktore državnih firmi, OVO SU DETALJI! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

13.08.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Srbije raspisala je konkurse za direktora u javnom preduzeću "Jugoimport SDPR" i privrednom društvu sa ograničenom odgovornošću "Park prirode Mokra Gora", saznaje Republika.

Republika

Foto: print

Raspisani konkursi za direktora SDPR i Mokra gora

Kada je reč o konkursu za direktora jedne od najvažnijih kompanija namenske industrije - "Jugoiport SDPR", od kandidata se očekuju da imaju najmanje 5 godina iskustava na poslovima koji zahtevaju visoko obrazovanje, kao i najmanje tri godine iskustva na poslovima koji su povezani sa delatnošću preduzeća.

Takođe, kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, od kandidata se zahteva da nije osuđivan na kaznu zatvora od najmanje 6 meseci.

Uz to, kao jedan od uslova za ovaj posao, navodi se da zainteresovani koji konkurišu nisu članovi organa političkih partija, odnosno, preciznije rečeno, da mu je određeno mirovanje u vršenju funcija u stranci.

Gotovo identični uslovi raspisani su i u slučaju kandidata za direktora preduzeća "Park prirode Mokra Gora".

Detalje konkursa možete pogledati na fotografijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading