SKANDAL POTRESA CELU DRŽAVU: Fudbaleri goli ORGIJALI na stadionu - sve SNIMILE KAMERE sa terena!

Autor:

Sport

13.08.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose norveški mediji fudbaleri prvoligaša Brana priredili su neviđeni skandal koji potresa ovu skandinavsku zemlju.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/COPA90 Football

O ovome nisu razmišljali. 

Naime, fudbaleri su odlučili su da naprave večeru dobrodošlice igračima koji su tek došli u klub, međutim posle koje čaše viša previše - sve se pretvorilo u seks-skandal. Naime, njih dvanaestorica su praktično organizovali "orgije" na stadionu.

Kako dalje prenisu tamošnji portal "Bergens Tidende" kada su završili sa večerom, pozvali su četiri devojke i otišli na stadion Brana, gde su bili do pet ujutru - i to sve pred važan meč jer se u prvenstvu grčevito bore za opstanak.

Ipak, bili su obazrivi te su ugasili telefone kako neko ne bi snimao i razotkrio ih kačenjem snimaka na društvene mreže, međutim potpuno su zaboravili da stadion ima video-nadzor i da je snimljeno sve što su radili na igralištu.

Kako dalje navodi pomenuti portal, bilo je svega pa čak i golišavog tračanja po terenu i "slavljenja golova". Takođe je utvrđeno da su devojke od 20 do 22 godine učestvovale u orgiji.

Pošto je skandal vrlo brzo završio u medijima - fudbaleri trenutno poslednje plasiranog kluba norveškog prvenstva našli su se na stubu srama. 

Direktor kluba Džimi Jakobsen rekao je da će učesnici incidenta biti kažnjeni. Istovremeno je jasno stavio do znanja da je nerealno ukloniti sve učesnike iz tima za sledeći meč, budući da je bilo previše prestupnika i da trener Kare Ingebrigtsen u tom slučaju ne bi mogao da sastavi ekipu.

- Imali smo ozbiljan razgovor s njima, jasno je da ćemo ih kazniti, ali ne možemo sve da ih suspendujemo. Prevelika je to grupa igrača da bismo ih izbacili iz tima. Možemo jednog da suspendujemo, ali ne možemo sve - izjavio je Jakobsen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading