REAGOVANJE DOSTAVLJAČA IZ "DONESI.COM" Nikoga ne varamo sa promo-kodovima

Autor: Republika

Vesti

24.12.2020

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dostavljačka služba "Donesi.com" reagovala je na tekst objavljen u dodatku Srpskog telegrafa Savetnik za potrošače o tome kako varaju potrošače sa promo-kodovima. U njihovom reagovanju, između ostalog, stoji:

RepublikaFoto: youtube.com/donesi
Foto: Ilustracija

- Netačne su informacije da varamo i obmanjujemo korisnike svojih usluga niti da se bavimo bilo kakvim tzv. šibicarskim trikovima. Takođe, nije istina da smo prevarili bilo kog klijenta obećavanjem promo-kodova s popustom od 1.000 dinara i navodnim poništavanjem istih bez obaveštenja.
- Nadalje, netačno je da je naša menadžerka marketinga u ime naše firme "lagala" i u istom maniru "odjednom okrenula priču", budući da je ista jasno odgovorila da se ne radi o uobičajenim marketinškim kodovima. Takođe, nije istina da se iko iz naše marketinške službe "pravio lud", tvrdeći da ne postoje promocije s vaučerima jer su novinari informisani da se radi o kodovima koji se poklanjaju korisnicima od poverenja.
- Naprotiv, "Donesi.com" je jedna od najpouzdanijih i najpopularnijih platformi za dostavu hrane i drugih namirnica. Uspeh naše firme se ogleda u pouzdanom pružanju kvalitetnih usluga, zbog čega smo prisutni u tri zemlje regiona već dugi niz godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading