Infostan produžio rok za korišćenje popusta na januarske račune

Autor: Agencije

Vesti

12.02.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradsko Javno komunalno preduzeće "Infostan tehnologije" obavestilo je građane da je produžilo rok za korišćenje popusta na januarske račune do 18. februara.

RepublikaFoto: youtube.com/Potrošački savetnik

Zbog obeležavanja Dana državnosti, koji se praznuje 15. i 16. februara, poslednji dan za plaćanje računa sa obračunatim popustom od pet, šest i sedam odsto, biće ponedeljak, 18. februar.

Iz "Infostana" su precizirali da je ukupno odštampano i distribuirano 703.907 januarskih računa objedinjene naplate, dok je popust unapred obračunat za 291.135 korisnika, koji redovno plaćaju račune.

Od ukupnog broja umanjenih računa, popust od sedam odsto ostvarilo je 148.318 korisnika, koji godinu dana u kontinuitetu koriste popust pri plaćanju računa.

Za 31.515 korisnika, koji šest meseci plaćaju račune sa popustom, obračunato je šest odsto popusta, dok je pravo na popust od pet odsto ostvarilo 111.302 korisnika.

Subvenciju u iznosu od 10 do 30 procenata na plaćanje januarskih računa ostvarilo je 52.106 socijalno ugroženih korisnika, u zavisnosti od kategorije kojoj pripadaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading