Nestala Valentina iz Feketića: Poslednji put viđena pre dva dana i od tada joj se gubi svaki trag!

Autor:

Vesti

30.10.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Požunji (18) iz Feketića izašla je iz kuće oko 15.30 časova, pre dva dana, u nedelju i od tada joj se gubi svaki trag!

Foto: Privatna arhiva
Nestala Valentina Feketić

Učenica četvrtog razreda Poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli poslednji put je viđena u Lovćencu u ulici koja vodi ka železničkoj stanici, gde je videla njena komšinica koja je zaobišla automobilom.

- Raspitivali smo se i žena koja živi u blizini nam je rekla da je isto videla. Prepoznala je sa fotografije i seća se i da je imala ranac. Zapamtila je kako trči sa stanice u pravcu nečega ili nekoga, ali ne znamo da li automobila, kombija ili možda neke osobe.

Žena pokušava da se priseti detalja, ali znamo da nije ušla u voz. Pošto je bila proslava u blizni u tom delu je bilo puno kola, a ovde nema kamera. Pre toga je Valentina bila kod kuće i sve je bilo u redu, ali je pre nestanka imala jedan telefonski poziv – priča zabrinuti otac Mihalj Požunji i dodaje da njegova ćerka nije imala momka niti drugaricu sa kojom je bila nerazdvojna.

Valentina nije ponela sa sobom mobilni telefon.

Valetina Požonji je visoka 1,70 metara, ima smeđu kosu i smeđe-zelene oči. Kada je nestala imala je na sebi crne pantalone, plavi kaput, smeđi džemper, crne patike i nosila je krem-žuto – crni ranac.

Svi koji znaju nešto o devojci mogu da se jave njenom ocu Mihalju Požonjiju na broj 060/473-88-90.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading