UŽAS U ZEMUNSKOM PORODILIŠTU! Porodilja pobegla i ostavila bebu jer je devojčica! MUŽ JOJ REKAO DA SE NE VRAĆA KUĆI AKO RODI ŽENSKO!

Autor:

Vesti

12.06.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pričama koje su kružile u bolnici, saznaje se da je žena već imala jedno dete kod kuće i da je pod pritiskom supruga morala da napusti novorođenu devojčicu.

UŽAS U ZEMUNSKOM PORODILIŠTU! Porodilja pobegla i ostavila bebu jer je devojčica! MUŽ JOJ REKAO DA SE NE VRAĆA KUĆI AKO RODI ŽENSKO!

Foto: shutterstock

Pre deset meseci, u septembru 2023. godine, u Zemunskoj bolnici u Beogradu, odigrala se potresna scena koja je ostavila sve prisutne u šoku. Nepoznata žena od oko 30 godina stigla je u bolnicu u bolovima i sa roditeljima, a ubrzo nakon porođaja, ostavila je svoju novorođenu devojčicu i pobegla iz bolnice, ostavljajući sve prisutne u neverici.

Beograđanka B.D., koja se zatekla u bolnici u tom trenutku, otkriva da je žena došla u bolnicu u bolovima i brzo se porodila, da bi potom, umesto da ostane i upozna svoju bebu, odlučila da pobegne. Prema rečima B.D., cela situacija je ostavila prisutne u šoku, posebno zbog činjenice da je žena pobegla jer je trpela veliki pritisak od supruga koji joj je postavio ultimatum - ako rodi devojčicu da se kući ne vraća.

Prema pričama koje su kružile u bolnici, saznaje se da je žena već imala jedno dete kod kuće i da je pod pritiskom supruga morala da napusti novorođenu devojčicu.  Sva ova dešavanja ostavila su prisutne zapanjenim i duboko potresenim.

- Samo par sati pre mene žena je došla u bolovima. Dok sam čekala svoju doktorku, njenu roditelji su je doveli i to tik pred sam porađaj. Doktori bukvalno nisu uspeli ni prijem da odrade. Za 10 minuta se porodila. Svi iz čekaonice su bili oduševljeni, hvalili smo je zbog hrabrosti, u smislu kako je junački podnela. Međutim, kada smo pitali roditelje koji su sve vreme bili sa nama šta je rodila, oni su hladno prokomentarisali: 'Pa eto, devojčica je, ali ajde"- rekla je B.D, prenosi Blic.


Nakon porođaja, žena je odbila kontakt sa bebom i pobegla iz bolnice, ostavljajući sve u šoku. Osoblje bolnice je pokušalo da je pronađe i ubedi da porazgovara sa stručnim licima i sačeka dolazak socijalne službe, ali bezuspešno. 

- Ne znam šta se posle desilo sa ženom - zaključila je ova porodilja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading