MONSTRUMI SILOVALI STUDENTKINJU SVE DOK NISU SHVATILI DA JE MRTVA: Detalji jezivog zločina koji je potresao Srbiju!

Autor:

Hronika

13.06.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju je utvrđeno da je Marina preminula zbog gušenja od povraćanja i gubitka svesti.

MONSTRUMI SILOVALI STUDENTKINJU SVE DOK NISU SHVATILI DA JE MRTVA: Detalji jezivog zločina koji je potresao Srbiju!

Foto: Shutterstock

Marina Petrović, mlada studentkinja Pravnog fakulteta, pronađena je mrtva pre tačno 22 godine u napuštenoj kući u Lominoj ulici broj 42 u Beogradu. Ovaj tragičan događaj i suđenje trojici napadača ostavili su dubok trag u sećanju građana Beograda.

Poslednji put viđena je sa svojim dečkom u Knez Mihajlovoj ulici 3. juna 2002. godine, nakon čega je izgubila život na surovi način. Nakon rastanka sa dečkom, izrazila je želju da se prošeta i krenula peške ka kući, ali nažalost, nije stigla do svog odredišta.

Dva dana posle toga njeno beživotno telo nađeno je na betonskom podu napuštene kuće u Lominoj 42 u Beogradu. Trojica mladića su je napili votkom kod hotela Moskva, a potom su je naizmenično silovali sve dok nisu shvatili da je ukočena, hladna i mrtva.

Na suđenju je utvrđeno da je Marina preminula zbog gušenja od povraćanja i gubitka svesti. Trojica napadača, Azmin Osmani, Ivan Imeri i Predrag Matić, osuđeni su na ukupno 34 godine zatvora zbog gnusnog silovanja.

Matić je tvrdio da Marina nije disala još od Sremske ulice, gde su svratili na picu. Rekao je da su Osmani i Marina već bili pijani kada se sreo s njima kod Moskve.

- Bila je bleda i hladna. Nije se pomerala. U podru,u u Lominoj ulici bili su još jedna žena i njen sin. Žena je spavala dok je dečak, kog zovu Crnogorac, sve gledao - ispričao je Matić.

Imeri je tvrdio da je predlagao da zovu Hitnu pomoć još kod Moskve.

- Osmani je rekao da je vodimo u Lominu i da nećemo zvati Hitnu. Pomogao sam im da je odvedu . Bila je ukočena. Ne znam šta s eposle dešavalo jer sam otišao. Nisam imao odnos sa Marinom. To oni hoće da mi napakuju jer sam ih prijavio policiji kada su prebili nekog geja. Kod kuće imam troje dece, nikada to ne bih uradio - branio se Imeri.

Osmani međutim tvrdi da su sva trojica bili prisutni i da su je silovali sva trojica.

- Ja sam prvi imao odnos s njom. Pre toga sam primetio da se uneredila, pa sam je oprao i presvukao. Ništa nije govorila tokom odnosa. Nije otvarala oči. Imeri je ubrzo otišao, a Matić i ja smo zaspali. Kada smo se probudili, zatekli smo je u istom stanju. Tada smo zvali Hitnu pomoć i policiju - govorio je Osmani na suđenju, gledajući pritom sudiju pravo u oči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 


 

Komentari (0)

Loading