VOZAČI, SPREMITE SE! Popodne se očekuju gužve na putevima, a na snazi su izmene zbog radova!

Autor:

Vesti

07.04.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno obaveštenje za sve vozače.

VOZAČI, SPREMITE SE! Popodne se očekuju gužve na putevima, a na snazi su izmene zbog radova!

Foto: pixabay.com

Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se u popodnevnim satima zbog završetka vikenda, a na prilazima gradovima na  deonicama na kojima se izvode radovi saobraćaj može biti usporen, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5.15 sati, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se tri sata. 

Izmene na pojedinim deonicama

Na auto-putu E-75,  petlja Požarevac - petlja Velika Plana, smer ka Beogradu od sutra od 8 sati do 31. maja u 16 časova biće izvođeni radovi na zameni zaštitne žičane ograde, a za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije. 

Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Subotica Jug - petlja Žednik, ka Novom Sadu, sutra od 8 do 16 časova biće izvođeni radovi na redovnom održavanju. 

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, a uključenje i isključenje na petlji Subotica Jug biće moguće uz maksimalnu opreznost.

Na auto-putu E-75, petlja Sirig - petlja Novi Sad Jug, od sutra do 11. aprila biće izvođeni radovi na košenju trave u srednjem pojasu, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Na putu Mojković - Krupanj, Likodra u toku su radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Likodre, uz odvijanje saobraćaja devijacijom.

Na putu Brestovik - Umčari, na teritoriji opštine Grocka izvode se radovi na rehabilitaciji do 01. maja, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading