ŠTA BISTE VI URADILI? Vesna iz Loznice pronašla novac na bankomatu, pa šokirala Srbiju!

Autor:

Vesti

24.03.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ugledala novac na bankomatu, Vesna je odmah odlučila da obavesti svoje sugrađane putem svog profila na društvenoj mreži.

ŠTA BISTE VI URADILI? Vesna iz Loznice pronašla novac na bankomatu, pa šokirala Srbiju!

Foto: Profimedia

U malom gradu Loznici, predivnom mestu na reci Drini, dogodio se jedan neobičan događaj koji je razgalio srca mnogih. Vesna, žena iz Loznice, postala je junakinja nakon što je pronašla veliku sumu novca na bankomatu i odlučila da ga vrati vlasniku. Njena plemenita gesta je izazvala lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama.

Nakon što je ugledala novac na bankomatu, Vesna je odmah odlučila da obavesti svoje sugrađane putem svog profila na društvenoj mreži. Njena poruka bila je jednostavna: novac je pronađen i biće vraćen vlasniku. Ova odluka je izazvala divljenje i oduševljenje kod mnogih ljudi, koji su iskazali podršku i zahvalnost prema Vesni.

- Biće mu vraćeno, kontaktirala sam banku, ali bih volela da sazna pre ponedeljka da se ne ždere ceo vikend. Pa eto ako vam se neko požali, javite mu - napisala je ona.

Nakon objave, internet korisnici su se utrkivali da izraze podršku i divljenje prema Vesni. Njen plemeniti gest nije prošao neprimećeno, a mnogi su istakli da ih ova priča ispunjava nadom u ljudsku dobrotu. Vesnina reakcija je izazvala talas pozitivnih emocija među ljudima, a komentari ispod objave odaju poštovanje prema ovoj hrabroj ženi.


Vesna je skromno odgovorila na sve pohvale, ističući da ne vidi ništa neobično u svom postupku te da je to nešto što bi svako normalan učinio. Njen primer hrabrosti i poštenja poslužio je kao podsetnik da dobrota i poštenje i dalje postoje među ljudima, te da se vrednosti kao što su iskrenost i saosećajnost ne smeju zaboraviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading