KAO NA FILMU: Švajcarski sud dao oglas u beogradskim novinama- traži rođake Srpkinje preminule u Cirihu zbog nasledstva!

Autor:

Vesti

04.03.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglas je objavljen danas, a naslednici imaju godinu dana da se jave sa dokazima.

KAO NA FILMU: Švajcarski sud dao oglas u beogradskim novinama- traži rođake Srpkinje preminule u Cirihu zbog nasledstva!

Foto: Printksrin, Pixabay

Koliko puta ste izgovorili: "Eh, kad bih nasledio nešto od neke dalje rođake iz inostranstva? Zamisli, samo me pozovu i jave." E, ovog jutra jednu osobu iz Srbije bukvalno to čeka!

Naime, u moru oglasa u jednom beogradskom listu, danas je osvanuo i oglas/poziv Okružnog suda u Cirihu gde pozivaju naslednike Gordane Stikić, rođene u Bogatiću, u Srbiji, sa zadnjim prebivalištem u Cirihu, da se jave u vezi sa nasledstvom! 

Foto: Printksrin

U oglasu je navedeno gde naslednici treba da se jave

- Poziv naslednicima: broj predmeta EL230151-L: 25. januara 2023, sa zadnjim prebivalištem u Cirihu je preminula Gordana Stikić, rođena 26. maja 1943. u Bogatiću, Srbija, ćerka Milutina Stikića i Ljubice, rođene Stanojević. Odlukom od 5.decembra 2023. naređen je poziv naslednicima - navodi se u oglasu, kao i: 

- Pozvani da se jave u vezi sa nasleđivanjem su članovi porodice iz rodbine ostaviteljice. To su djeca- odnosno ako su prethodno umrli, njihovi potomci- od Milutina Stikića, rođen 15.juna 1907. u Loznici, Srbija, peminuo 21.avgusta 1978. u Bogatiću, Srbija i Ljubice Stikić, rođena Stanojević, rođena 7.maja 1920. u Šapcu, Srbija, umrla 19. novembra 1987. u Bogatiću, Srbija. 

U oglasu se dalje navodi rok do kada naslednici mogu da se jave, ali i šta je potrebno da prilože kao dokaz rodbinskih veza. 

Foto: pixabay.com

Švajcarska

- Pozvane osobe se zahtevaju da se jave u roku od godinu dana od objavljivanja kod pojedinačnog suda za nasledstvo (adresa se nalazi ispod). Pritom, treba da podnesu odgovarajuće dokumente koji potvrđuju njihov status naslednika; u suprotnom, neće biti uzeti u obzir tokom procesa nasleđivanja. Zahtevi uućeni sudu moraju biti podneti na nemačkom, francuskom, italijanskom ili engleskom jeziku - stoji u oglasu. 

Na kraju oglasa potpisan je Okružni sud u Cirihu, ostavinske stvari, kao i poštanski broj za Cirih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading