KAKAV JE SAD OVO POLJUBAC? Novi gaf Džoa Bajdena šokirao sve! Prišao premijerki Italije, zagrlio je i uradio najluđu stvar (VIDEO)

Autor:

Svet

04.03.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje predsednika SAD u poslednje vreme sve je diskutabilnije. Do te mere da i u štabu demokrata ozbiljno razmišljaju da umesto njega na novembarske izbore pošalju drugog kandidata

KAKAV JE SAD OVO POLJUBAC? Novi gaf Džoa Bajdena šokirao sve! Prišao premijerki Italije, zagrlio je i uradio najluđu stvar (VIDEO)

Foto: youtube.com/vista agenzia televisiva nazionale

Predsednik SAD Džo Bajden sada je počeo da i na dnevnom nivou pravi gafove koji više nikog ni ne iznenađuju.

Aktuelni lider najmoćnije države sveta dočekao je premijerku Italije Đorđu Meloni koja mu se očito odmah dopala, pa ju je, uz osmeh na licu, maltene po rukovanju očinski poljubio u čelu.

Ovaj gest Meloni je očito prijao, ali ne i analitičarima i glasačima demokrata koji više ne mogu ni da odu na počinak bez pitanja šta će sledeće da uradi Bajden.

Bajden je Đorđi Meloni, a valjda više da ostali čuju, rekao da su dobri prijatelji, a sve se dešavalo dok je u pozadini išla pesma Reja Čarlsa "Georgia on my mind".

"Biden je zaboravio da su kamere upaljene", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Brojni korisnici bili su izuzetno kritički nastrojeni prema Džou Bajdenu te su poručili kako je ovim činom pokušao da uznemirava Meloni.

S druge strane, neki u njegovom ponašanju nisu videli ništa sporno.

"Ovo uznemiravanje o kojem pričate je proizvod vaše bolesne mašte. Kakav interes starac poput njega ima da maltretira gosta", rekao je jedan od korisnika.

Nakon sastanka, Bajden se oglasio na zvaničnim kanalima te je poručio kako su razgovarali o brojnim temama, uključujući Bliski istok i Gazu.

Glavni rival Džoa Bajdena na predsedničkim izborima u novembru biće najverovatnije Donald Tramp koji, kao i njegova rivalka Niki Hejli, čeka s pažnjom sutrašnji Super utorak na kojem će 15 američkih država glasati za svog favorita.

Očekuje se da će Tramp pobediti u gotovo svim državama koje su predviđene za sutrašnje glasanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading