SRBI POLUDELI ZA OVOM TERAPIJOM PROTIV "SLOMLJENOG SRCA"! Vesna je godinama patila, a onda je se izvukla ovim metodom!

Autor:

Vesti

10.03.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna je dugo trpela bol "slomljenog srca", bez naznaka da postoji izlaz iz te situacije.

SRBI POLUDELI ZA OVOM TERAPIJOM PROTIV "SLOMLJENOG SRCA"! Vesna je godinama patila, a onda je se izvukla ovim metodom!

Foto: Rina

Iako je česta percepcija da je patnja usled ljubavnog raskida gubitak vremena, a bake svojim unukama često poručuju "jedan otišao, drugi došao", Novosađanka Vesna Petović svedoči da je bol izazvana ljubavnim razočaranjem zapravo intenzivna i stvarna, te da se čini kao da za nju nema leka.

- Zbog raskida koji se dogodio na specifičan način dugo sam patila. Spolja sam izgledala živa, ali u meni je sve bilo mrtvo. Ja sam osećala da me bole duša i srce, išla sam kod lekara koji nikakvu dijagnozu nisu uspostavljali i od njih se vraćala još tužnija jer očigledno za mene nije bilo leka. To stanje je trajalo godinama - započinje svoju iskrenu priču Vesna za RINU.

Vesna je dugo trpela bol "slomljenog srca", bez naznaka da postoji izlaz iz te situacije. Međutim, promena se dogodila kada je odlučila da se posveti dubokom samospoznaju i izlečenju svoje duše, koja je dugo bila obavijena tugom. Odlučila je da započne sa praktikovanjem regresoterapije, što joj je omogućilo da ponovo otkrije sebe.

- Moja bolest duše je mene zapravo dovela do moje životne svrhe i ja sam svoj bol uzdigla na najveći nivo. Regresoterpaija me je vratila u život, ona se bavi našom dušom, onim što imamo u sebi na fizičkom i psihičkom nivou, bavi se našom podsvešću. Ona nam omogućuje da spoznamo i prihvatio emocije iz naše prošlosti i da se sa njima na miran način suočimo u sadašnjasti. Da je u potpunosti savladamo i živio sa njom - rekla je Vesna.

Ova Novosađanka kada je iscelila svoju dušu, poželela je na isti način da pomogne i drugima i to radi upešno već godinama.

- To je terapija koja vam kroz pitanja i asocijacije pomaže da upoznate sebe, da se vratite mnogo unazad, pa čak i u prošle živote. Kroz regresoterpiju vi zapravo stavrate žive slike kao da gledate vaš životni film. Terapija traje dva do tri sata. Radi se temeljno, polako, detaljno, sve dok se ne očisti sve što pravi smetnju određene teme na kojoj se radi. Dobrobit regresije je ta da tokom terapije možemo osvestiti sve što nas remeti da sad živimo istinski srećan život, bez straha, tenzije, pritiska u telu, bez emocija koje bude u nama ono potisnuto, poput besa, tuge, straha, ljubomore itd. Regresija je terapiija kojom se vraćamo u prošlost taman toliko koliko nam je potrebno da otklonimo uzrok emotivnih problema. Kad se otkloni uzrok problem tj posledica nestaje - priča žena koja je na ovaj način uspela da zaleči svoje slomljeno srce.

Regresoterapija po metodi Patrika Balinta je vrsta asocijativne terapije koja se odvija u potpuno budnom stanju pacijenta. Metoda omogućava duboki pristup podsvesti kroz asocijacije, koje pojednostavljuju proces sećanja i olakšavaju ulazak u stanje regresije. Tokom terapije, osoba može jasno uvideti prošle događaje, sopstvene emocije i misli vezane za te trenutke. Zanimljivo je da je u 95% slučajeva jedna sesija regresoterapije dovoljna da se identifikuje i osvesti korijen problema koji negativno utiče na zdravlje, kvalitetne odnose i opšte psihofizičko i emotivno stanje pojedinca.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading