POTRAGA ZA TUŽIOCEM Nalazaču sledi nagrada!

Autor:

Vesti

08.03.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijava Milana Lađevića tri meseca u fioci pošto se disciplinski sudija Miroslav Krkelić ne bavi svojim poslom, tačnije na radno mesto ni ne dolazi

POTRAGA ZA TUŽIOCEM Nalazaču sledi nagrada!

Foto: Shutterstock

Disciplinski tužilac Miroslav Krkelić kao u zemlju da je propao. 
Ne pojavljuje se na radnom mestu, niti se bavi svojim poslom, koji se samo gomila.  
Tako se ne(namerno) ne bavi ni prijavom koje je Državnom veću tužilaca još pre više od tri meseca podneo izvrši direktor naše medijske kuće Milan Lađević. 

Podsetimo, kako smo pisali pojedinci u pravosuđu na sve načine pokušavaju da spreče da Srpski telegraf i Republika pišu o mutnim radnjama u Tužilaštvu za organizovani kriminal, pa su, verovatno iz tog razloga, u svoje zakulisne poslove bez ikakvog osnova upetljali i Lađevića.

O čemu se, zapravo, radi? Lađević je Državnom veću tužilaca još pre tri meseca podneo prijavu zbog neosnovanog pominjanja u delu optužnice u navodnim prisluškivanim razgovorima iako on nije ni u kakvoj vezi s predmetom. Međutim, o prijavi još nije odlučivano.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Prijava Milana Lađevića tri meseca u fioci

Srpski telegraf i Republika su u više navrata pisali da iz Tužilaštva za organizovani kriminal informacije cure u medije naklonjene opoziciji, dok drugi ne mogu da dobiju odgovore ni na najosnovnija pitanja vezana za tekuće procese. Jedini zaključak koji može da se izvuče iz cele ove ujdurme je da se pojedinci koriste nečasnim metodama da bi nas zastrašili, diskreditovali, umanjili kredibilitet našeg pisanja i unapred se zaštitili od eventualne kritike njihovog rada, pre svega specijalnog tužioca Mladena Nenadića i postupajućeg tužioca Lidije Ignjatić.

U disciplinskoj prijavi Lađević je istakao da se pomenuto tužilaštvo ponelo neprofesionalno i suprotno svakoj tužilačkoj etici i dosadašnjoj praksi. Naime, oni su ga pomenuli u optužnici iako s njom nema nikakve veze niti je ikad pozvan na bilo kakve okolnosti predmeta, čak ni u svojstvu građanima.

Ali pošto disciplinski tužilac Miroslav Krkelić očigledno nema nameru da se bavi prijavom, postavlja se pitanje zbog čega to radi i po čijem nalogu, odnosno ne bavi se svojim poslom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading