OPREZ! PREVERANTI HARAJU SUBOTICOM! Nude vaučere i posteljinu, a onda VAM SE SMEJU U FACU! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.03.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici grada na severu apeluju na sugrađane da vode računa.

OPREZ! PREVERANTI HARAJU SUBOTICOM! Nude vaučere i posteljinu, a onda VAM SE SMEJU U FACU! (FOTO)

Foto: Wikipedia-Julo

U Subotici konstantno kruži nekoliko prevaranata koji pod raznim izgovorima pokušavaju od vas da izvuku novac, tvrde tamošnje stanovništvo. 

Kako kaže jedna Subotičanka, varanje građana ide od oprobanih, pa sve do novih "fora", pa kod koga uspe.

- Oprez sugrađanima! Dolazi čovek do vas sa dve devojčice i pokušava da vam uvali posteljinu kao poklon. Kao, ide do Kelebije i, pazi foru, ne sme da prenese istu, jer će platiti "carinu" i onda za tu istu traži novac za "decu". Izuzetno napadna i dosadna osoba. Čuvajte novčanike i ne padajte na stare fore. Sada cirkulišu Radijalcem - napisala je ona u jednoj lokalnoj Viber grupi.

Međutim, to nije kraj. 

Sada se pojavilo i nekoliko njih u drugim delovima grada, ali oni nude vaučere.

- Još jedna prevara. U mesnoj zajednici Dudova Šuma su prodavci usisivača, ćebadi i jastuka itd... Međutim, pozivaju na telefon fiksni i kažu da je promocija Vrnjačke i Soko Banje, šta nude i koje terapije možete koristiti. Dele vaučere isključivo bračnim parovima starijim od 40 godina za 4 dana sa obrokom, ostalo plaćate sami. Prevara teška, pritom veoma neljubazni! Na našu konstatuju da smo obavešteni telefonom sasvim drugačije, kaže lik smejući se cinično da su nas slagali, jer inače ne bih ni došli i da on pojma nema ko je nas zvao i šta nam je rekao. Užas jedan - dodala je u istoj grupi još jedna Subotičanka.

Foto: Društvene mreže

Objave u grupi

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading