SINU SVIREPO UBIJENOG DUŠANA ANTONIJEVIĆA HITNO POTREBNA POMOĆ! Teško oboleo! NEOPHODNA KRV!

Autor:

Vesti

27.02.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davaoci krvi mogu biti osobe od 18 do 60 godina koje nemaju hroničnih bolesti i žene koje nisu rađale.

SINU SVIREPO UBIJENOG DUŠANA ANTONIJEVIĆA HITNO POTREBNA POMOĆ! Teško oboleo! NEOPHODNA KRV!

Foto: Društvene mreže

Davidu Antonijeviću, koji boluje od akutne leukemije, hitno je potrebna krv.

Neophodni su trombociti iz krvne grupe A+ i A-. Davaoci krvi mogu biti osobe od 18 do 60 godina koje nemaju hroničnih bolesti i žene koje nisu rađale.

Krv se može dati u Zavodu za transfuziju krvi na Vračaru.

Inače, David Antonijević je sin Dušana Atonijevića, koji je svirepo ubijen u kafani u Mladenovcu i to zbog muzike. 

Naime, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je u petak  optužnicu protiv šestorice okrivljenih da su 28. agvusta 2023. godine u jednom ugostiteljskom lokalu u Mladenovcu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života Dušana Antonijevića i to nakon nesuglasica oko naručivanja pesama od muzičara. 

Republika

Foto: Društvene mreže

David Antoijević, apel za pomoć

 

Prema optužnici, okrivljenima Marku P., Bojanu P., Milošu J. i Danijelu S. stavlja se na teret krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, dok se Marko S. i Saša S. terete za učestvovanje u tuči.

Tužilaštvo je predložilo produženje pritvora za četvoricu okrivljenih, kako bi se sprečilo ponavljanje krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu, a za Bojana P. je predloženo produženje pritvora zbog opasnosti od bekstva. Takođe, tužilaštvo je predložilo obavezno psihijatrijsko lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi za okrivljenog Miloša J, imajući u vidu njegovo duševno zdravlje.


Prema navodima optužnice, okrivljeni Marko P. je, zajedno sa ostalim okrivljenima, u jednom restoranu u Mladenovcu ušao u raspravu sa Dušanom Antonijevićem zbog nesuglasica oko naručivanja pesama od muzičara. Rasprava je eskalirala u fizički napad, tokom kojeg su okrivljeni koristili pesnice, noge i čak pivske flaše kako bi napali Antonijevića. Čak ni pokušaji Antonijevićevog sina da smiri situaciju nisu uspeli, a i on je zadobio povrede pokušavajući da zaštiti oca. Nažalost, Antonijević je preminuo na licu mesta, dok su okrivljeni napustili lokal.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading