MA ČUO JE ČIKA SVE, ALI...! Beograđnka otišla sa detetom u poznatu knjižaru i tamo doživela šok! REČI RADNIKA RAZBESNELE SRBIJU!

Autor:

Vesti

26.02.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota da dečiju literaturu prodaje neko ko otvoreno pred detetom od tri godine govori kako ne voli decu i da ne želi da ga usluži, dodala je ona.

MA ČUO JE ČIKA SVE, ALI...! Beograđnka otišla sa detetom u poznatu knjižaru i tamo doživela šok! REČI RADNIKA RAZBESNELE SRBIJU!

Foto: pixabay.com

Jedna Beograđanka objasnila je da je doživela veliku neprijatnost, kada je otišla sa svojim trogodišnjim sinom da kupi knjigu u jednoj knjižari na Banovom Brdu. 

Naime, prodavac je najpre totalno ignorisao njene dete koje je došlo da plati knjigu, a kasnije je čak i konstatovao da ne voli decu.

Njena poruka objavljeni na Instagram stranici "Serbialive Beograd", malo je reći, sve je iznendila.

- Večeras sam sa detetom od tri godine ušla u knjižaru u Požeškoj ulici, izabrao je slikovnicu i srećan stao da plati "čiki". Dečko na kasi nije hteo da uzme slikovnicu od njega i tri puta se oglušio na: "Čiko ovo mi je omiljena knjiga", praveći se da dete ne postoji - požalila se ova majka.

Republika

Foto: NSTAGRAM SERBIALIVE_BEOGRAD

Post majke

 

- Kada sam prokomentarisala: "Čika nije čuo", očekujući adekvatnu reakciju, dobila sam odgovor: "Ne volim decu!" Sramota da dečiju literaturu prodaje neko ko otvoreno pred detetom od tri godine govori kako ne voli decu i da ne želi da ga usluži - dodala je ona.

Naglasila je da on kao trgovac ne mora nikoga da voli, ali da je red da svaku mušteriju ispoštuje, imao taj neko tri ili 93 godine.

- Dobili smo izvinjenje od kolege, ali stvarno nisu svi za rad sa ljudima, posebno ne sa decom! - zaključila je ona.

A koliko deca mogu da budu slatka i simpatična pokazao je jedan dečak koji je možda i prvi put našao na frizerskoj stolici. Kako je sve izgledalo pogledajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nora

27.02.2024 12:53

Ne bi ga on meni radio ni dan u toj knjizari, da je pravde. Ali...

MEXO

27.02.2024 18:08

On saMO VOLI ODRasle muskarce.