MALO SELO, VELIKI PROBLEMI! IMAO AFERU SA SINIŠINOM ŽENOM PA PUKLA BRUKA! Saznalo celo mesto, a sve eksplodiralo kad je DAVOR SKINUO GAĆE!

Autor:

Vesti

24.02.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša je naveo da je prethodno prijavljivao Davora za različita nedela, te da je policija na kraju prijavila obojicu, a kao krunski dokaz korišćen je Sinišin snimak.

MALO SELO, VELIKI PROBLEMI! IMAO AFERU SA SINIŠINOM ŽENOM PA PUKLA BRUKA! Saznalo celo mesto, a sve eksplodiralo kad je DAVOR SKINUO GAĆE!

Foto: Rina

U malenom zagorskom selu nedavno se odigrala neobična svađa koja je rezultirala osuđujućom presudom za Davora (52) i Sinišu (47). Sve je počelo kada je Siniša otkrio da je Davor imao aferu sa njegovom suprugom, što je dovelo do niza neobičnih događaja.

Okidač za sukob

Prema Davorovim rečima, problemi između njih dvojice započeli su nakon što je otkrivena afera sa Sinišinom suprugom. Davor je priznao da je imao aferu i istakao da je to bio okidač za sve što se kasnije dogodilo između njih dvojice.

Incident na ulici

Prema presudi prekršajnog sudije, svađa je kulminirala oko 19 sati kada su komšije počele da narušavaju javni red i mir na ulici u selu. Davor je svukao pantalone i pokazao zadnjicu Siniši, dok je isti vređao Davora na javnom mestu.

Stavovi optuženih

Davor je odbacio optužbe da je namerno pokazao zadnjicu na ulici, dok je Siniša tvrdio da su njegovi postupci bili nužna odbrana njega lično i njegove porodice. Siniša je naveo da je prethodno prijavljivao Davora za različita nedela, te da je policija na kraju prijavila obojicu, a kao krunski dokaz korišćen je Sinišin snimak.

Presuda

Nakon pregleda snimka, sudija je proglasio obojicu krivima. Davor je osuđen na kaznu od 70 evra, dok je Siniša kažnjen sa 50 evra, uz dodatne troškove od po 15 evra. Presuda je nepravosnažna.

Ovaj neobičan slučaj izazvao je pažnju javnosti zbog svoje neobične prirode i završio se neobičnom presudom koja će svakako ostati upamćena u malenom zagorskom selu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading