"TRAŽE SE NATAŠA I DRAGAN MIRKOVIĆ" Ako se ovako zovete, možete dobiti karte za Abu Dabi i učinite dobro delo! LICITACIJA JE DO 22 SATA, A EVO O ČEMU SE RADI!

Autor:

Vesti

23.02.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karte su zakazane za polazak 3. marta u 17.50 sati, dok je povratak predviđen za 7. marta u 14 sati.

"TRAŽE SE NATAŠA I DRAGAN MIRKOVIĆ" Ako se ovako zovete, možete dobiti karte za Abu Dabi i učinite dobro delo! LICITACIJA JE DO 22 SATA, A EVO O ČEMU SE RADI!

Foto: shutterstock, Srpski telegraf/Vladimir Lukić

Na Fejsbuk grupi "Budi human - Humanitarne licitacije" nedavno je započela nesvakidašnja objava koja je privukla pažnju mnogih. Naime, par pod imenom Nataša i Dragan Mirković se zbog poslovnih obaveza našao u situaciji da ne mogu iskoristiti avionske karte za putovanje za Abu Dabi, te su odlučili da ih ponude na licitaciju, sa početnom cenom od 4.000 dinara.

Apel za pomoć

U objavi se navodi:

"Dragi moji, zbog poslovnih obaveza nažalost ni suprug ni ja nismo u mogućnosti da odemo na šest meseci ranije rezervisano putovanje iz Beograda za Abu Dabi. Nadam se da ćete mi pomoći da pronađem nekoga sa našim imenom i prezimenom ko će rado licitirati. Ukoliko vam je potrebna još neka informacija, pišite u komentarima. Uplata za korisnika po izboru licitatora. Kraj licitacije je 23. februar do 22 uveče."


Detalji putovanja

Karte su zakazane za polazak 3. marta u 17.50 sati, dok je povratak predviđen za 7. marta u 14 sati. Ova neobična situacija otvara mogućnost za nečije neočekivano putovanje i stvaranje novih iskustava.

Neplanirana putovanja kao najlepša iskustva

Ova priča nas podseća da neplanirana putovanja često donose najlepša iskustva. Ako se neko od čitalaca slučajno zove Nataša ili Dragan Mirković, ovo može biti sjajna prilika da se upuste u avanturu putovanja za Abu Dabi.

Kako se priča bude razvijala, ostaje da vidimo da li će se pronaći srećni dobitnici ovih avionskih karata, ali jedno je sigurno - ova neobična situacija će ostati upamćena kao jedna od zanimljivijih humanitarnih akcija na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading