ZGRADA U ABU DABIJU U BOJAMA SRPSKE ZASTAVE! Vučić objavio fotografiju: Hvala, dragi prijatelji

Autor:

Vesti

15.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj gest je istakao važnost međunarodnih odnosa i prijateljstva između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

ZGRADA U ABU DABIJU U BOJAMA SRPSKE ZASTAVE! Vučić objavio fotografiju: Hvala, dragi prijatelji

Foto: instagram/

Večeras je zgrada ADNOC u Abu Dabiju zasijala u bojama srpske zastave, kao gest poštovanja povodom Dana državnosti Srbije. Ovu informaciju je podelio predsednik Aleksandar Vučić, zahvaljujući svojim dragim prijateljima. Ovaj gest je istakao važnost međunarodnih odnosa i prijateljstva između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

 

Danas je predsednik Vučić uručio odlikovanja više od 100 zaslužnim pojedincima i institucijama u čast Dana državnosti Srbije. Među nagrađenima su se našli diplomate, akademici, profesori, književnici, umetnici i sportisti. Ovo priznanje je naglasilo njihov doprinos različitim sferama društva i kulture, te ih istaklo kao primer izuzetnih dostignuća.

Ova priznanja su još jedan korak ka promovisanju i naglašavanju važnosti rada i doprinosa pojedinaca i institucija u izgradnji društva i afirmaciji Srbije u međunarodnim okvirima. Ova svečana ceremonija je takođe prilika da se istaknu primeri izuzetnosti i da se podstakne dalji rad i angažovanje u različitim oblastima.

Važno je istaći da su odlikovanja dodeljena pojedincima iz različitih sfera društva, što pokazuje raznovrsnost i bogatstvo doprinosa koje različiti sektori nude unapređenju društva i kulture Srbije.

Ovaj događaj je takođe prilika da se naglasi važnost kontinuiranog ulaganja u razvoj i promociju kulturne i društvene scene Srbije, te da se istakne značaj međunarodne saradnje i poštovanja među državama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (39)

Loading
Maja

15.02.2024 23:04

Najlepši gest koji je Srbija danas dobila od UAE.

Jovica

15.02.2024 23:23

Ovo je veliko priznanje za Srbiju i predivan gest kojim su UAE ukazali izuzetno poštovanje prema našoj zemlji. Zahvalni smo na tome kao i na iskrenom prijateljstvu.

Jelena

15.02.2024 23:32

Prelepo, pokazatelj dobrih odnosa Srbije i svetskih zemalja

Tamara

15.02.2024 23:40

Najlepši gest koja je Srbija dobila od naših prijatelja 😊