SRPSKI PROIZVODI OSVAJAJU AMERIKU: Ajvar, kajmak i grickalice proizvdene na nešem tržištu se našle na rafovima "PREKO BARE"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.02.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od srpskih influenserki podelila je svoje oduševljenje na društvenim mrežama.

SRPSKI PROIZVODI OSVAJAJU AMERIKU: Ajvar, kajmak i grickalice proizvdene na nešem tržištu se našle na rafovima "PREKO BARE"! (VIDEO)

Foto: Tiktok

Srpski proizvodi poput ajvara, kajmaka, Smokija i Medenog srca postali su hit i na američkom tržištu, izazivajući oduševljenje i među srpskim influenserima širom sveta.

Na rafovima američkih prodavnica mogu se pronaći ovi prepoznatljivi srpski proizvodi, što je izazvalo veliko uzbuđenje među ljudima koji su odrasli uz ove ukusne đakonije.


Jedna od srpskih influenserki podelila je svoje oduševljenje na društvenim mrežama, ističući kako je u prodavnici u SAD pronašla ajvar, krastavčiće, Smoki i Medeno srce.

 

 

Snimak na TikToku pokazuje njen entuzijazam dok ističe cene ovih proizvoda, naglašavajući da je cena krastavčića 4,79 dolara, što je ekvivalentno 520 dinara, dok je ajvar nešto skuplji po ceni od 5,49 dolara, odnosno 629 dinara. Takođe, primećeno je da veće pakovanje Smokija košta 3,99 dolara, odnosno 433 dinara, dok je manje pakovanje 1,29 dolara, što je 140 dinara.


Iako su cene ovih srpskih proizvoda u Americi nešto više nego u Srbiji, oduševljenje i radost ljudi koji su uspeli da pronađu ove proizvode daleko od domovine su neprocenjivi. Za ljude sa Balkana koji žive u Americi, mogućnost da kupe omiljene srpske proizvode predstavlja poseban doživljaj, uprkos nešto većim cenama.

Prepoznatljivi srpski proizvodi osvajaju srca i američkih potrošača, dok njihova prisutnost na policama američkih prodavnica predstavlja iznenađenje koje raduje ljude širom sveta. Ovaj trend pokazuje koliko su srpska kultura i gastronomija postale prepoznatljive i cenjene van granica Srbije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading