JEDNA OD BEOGRADSKIH ČETVORKI IMA STRAŠNU DIJAGNOZU, ALI JOJ PRKOSI! Majka podelila dirljivu poruku: "Gledam je kako se smeje, a suze mi klize niz lice" (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.02.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprska javnost bila je oduševljena činjenicom da su se u Beogradu rodile četvorke.

JEDNA OD BEOGRADSKIH ČETVORKI IMA STRAŠNU DIJAGNOZU, ALI JOJ PRKOSI! Majka podelila dirljivu poruku: "Gledam je kako se smeje, a suze mi klize niz lice" (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Četiri devojčice, Iris, Irina, Inda i Ina postale su prava mala senzacija kada su se rodile 2022. godine. Cela Srbija je pričala o četvorkama začetim prirodnim putem.

Kada su Marija i Đorđe Gaćeša poželeli da prošire porodicu i svojoj starijoj ćerki Iskri podare brata ili sestru, nisu ni sanjali da će dečja graja, smeh i plač dolaziti od još četiri bebe. Iako je u početku sve bilo idilično, problemi počinju nakon godinu dana.

Naime, tri od četiri devojčice, imaju dijagnozu cerebralne paralize

Majka Marija Gaćeša sada je podelila potresnu poruku posvećenu ćerki Irini, koja od svih devojčica ima najtežu dijagnozu - kvadriplegiju. Ipak, kako ona tvrdi, mali borac uspeo je mnogo toga da uradi i da prkosi svim prognozama i dijagnozama.

- Gledam je kako se smeje, a suze mi klize niz lice. Gledam je kako je srećna, a ja još srećnija pored nje. Gledam je i znam da zna da je volim najviše. Znam da zna da je ona moja snaga, da je ona ono nešto posebno što dobiješ u životu. Njena dijagnoza je najteža u našoj kući - KVADRIPLEGIJA! (Spastična kvadriplegija, koja se takođe naziva spastična tetraplegija, oblik je cerebralne paralize koja znači „gubitak upotrebe celog tela“. To je najteža od tri vrste spastične cerebralne paralize, obeležene nemogućnošću kontrole i upotrebe nogu, ruku i tela) Irina je upravo pobila svoju dijagnozu. Dovela se u klečeći položaj( ne tako savršen) i imala protektivnu reakciju i to sve sa osmehom - napisala je Marija Gaćeša na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading