MEŠTANI U ŠOKU, OVO NE PAMTE NI NAJSTARIJI! Domačin ušao u TOR, a kada je pogledao prema svom stadu, usledio ŠOK, nesrećnoj životinji nije bilo spasa

Autor:

Vesti

20.02.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani koji su svedoci ovog događaja ističu da je ovakva pojava zmija u februaru izuzetno retka, te da se ovakav slučaj ne pamti.

MEŠTANI U ŠOKU, OVO NE PAMTE NI NAJSTARIJI! Domačin ušao u TOR,  a kada je pogledao prema svom stadu, usledio ŠOK, nesrećnoj životinji nije bilo spasa

Foto: RINA

Iako je kalendarski još uvek zima, topli sunčani dani su doveli do pojave prvih prolećnih znakova. U selu Negbina na padinama Murtenice, domaćinstvo Ćirovića je doživelo neočekivanu tragediju kada je jedna otrovnica usmrtila ovcu.

Meštani koji su svedoci ovog događaja ističu da je ovakva pojava zmija u februaru izuzetno retka, te da se ovakav slučaj ne pamti.


Ujed zmije otrovnice

Nakon što su primetili otok na vimenu ovce, domaćini su odmah prepoznali da je reč o ujedu zmije otrovnice. Iako su brzo reagovali i pozvali veterinara, nažalost, ovci nije bilo spasa. Ova nesvakidašnja pojava donosi zabrinutost meštanima, koji ističu da je ovo prvi put da se ovako nešto dešava tokom februara.

Pojava zmija u drugim delovima Zapadne Srbije

Iako je pojava zmija u februaru retka, nije jedinstvena za selo Negbinu. Tokom prethodnih meseci, zmije su primećene i na Zlatiboru, Kablaru pa čak i u gradskim jezgrima. Ova neobična pojava izaziva dodatnu pažnju javnosti, posebno zbog vremenskih uslova koji su iznenadili mnoge.

Iako su prolećni znaci neosporno prisutni, ova neobična pojava nagoveštava da se priroda ponaša drugačije nego što smo navikli, ostavljajući mnoge da se pitaju kakva nas još iznenađenja mogu očekivati u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)

Loading