NESTAO DAVID, GUBI MU SE SVAKI TRAG! Porodica i prijatelji uputili APEL! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.02.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji nestalog mladića, uputili su apel građanima da ukoliko ga neko vidi, oglasi se na broj telefona koji je ostavljen u objavi.

NESTAO DAVID, GUBI MU SE SVAKI TRAG! Porodica i prijatelji uputili APEL! (FOTO)

Foto: Facebook

Društvenim mrežama kruži fotografija mladića Davida Stefanovića iz Kočareva koji je, kako se navodi u objavi, nestao danas.

- Nestao David Stefanović iz Končareva- Predor. Zadnji pud viđen je jutros oko 10 i 30 kod crkve Petra i Pavla u Jagodini. Ako ga neko vidi, neka javi na broj 062 1182420 Zoran, ili neka javi obližnjoj stanici policije - navedeno je u objavi uz njegovu priloženu fotografiju.

 

 

Od kad je poslednji put viđen, gubi mu se svaki trag, a zasad nije poznato ima li više detalja u vezi sa ovim slučajem.

Porodica i prijatelji nestalog mladića, uputili su apel građanima da ukoliko ga neko vidi, oglasi se na broj telefona koji je ostavljen u objavi. 

Nažalost, ovo nije izolovan slučaj nestanka jedne mlade osobe.

Podsetimo, Nebojša Stevanović (33) postao je tema interesovanja javnosti nakon što je nestao u Dunavu nakon pada sa mosta Duga u Novom Sadu. Detalji o njegovom izgledu i okolnostima nestanka su izazvali zabrinutost među građanima.

Apel za pomoć porodici

Nakon incidenta, majka Nada Dervić je uputila javni apel građanima da se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Nebojši. Ovo je izazvalo veliki odziv i podršku ljudi koji su želeli da pomognu u potrazi, prenosi Kurir.

Foto: Privatna arhiva

Nebojša Stevanović

Okolnosti pada

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Nebojša i njegov prijatelj V. R. su se vraćali iz izlaska kada je došlo do nesreće. Navodno, Nebojša se popeo na ogradu mosta i krenuo da šeta po njoj, da bi se u jednom trenutku okliznuo i upao u Dunav. Ova neobična okolnost je izazvala dodatnu pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading