IMA POSLA KO HOĆE DA RADI! Mladić se pohvalio platom od 4.000 evra, pa izazvao OPŠTU DISKUSIJU NA MREŽAMA - Nikome nije jasno KAKO!

Autor:

Vesti

09.02.2024

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Slovenac je svojom objavom o zaradi u Nemačkoj pokrenuo intenzivnu diskusiju o isplativosti rada u transportnom sektoru ove zemlje.

IMA POSLA KO HOĆE DA RADI! Mladić se pohvalio platom od 4.000 evra, pa izazvao OPŠTU DISKUSIJU NA MREŽAMA - Nikome nije jasno KAKO!

Foto: shutterstock

Evri

Mladi Slovenac koji je pre dve godine otišao da radi u Nemačkoj izazvao je živahnu diskusiju na društvenim mrežama svojom tvrdnjom da zarađuje više od 4.000 evra mesečno u transportnom sektoru.

Objava u grupi na Fejsbuku, pod nazivom "da se ne kaže da se u Nemačkoj ne zarađuje", izazvala je brojne reakcije i komentare.



Prema objavi u pomenutoj grupi, mladićeva bruto plata iznosi 6.000 evra, dok je neto zarada 4.555 evra. Međutim, nedostaju informacije o periodu na koji se ova zarada odnosi, što je izazvalo raspravu među članovima grupe. Neki tvrde da je ova zarada impresivna, dok drugi osporavaju njenu veličinu, ističući da vozači u Sloveniji takođe mogu ostvariti slične prihode.


Uprkos ovoj raspravi, važno je napomenuti da je prosečna plata u Nemačkoj 3.975 evra bruto mesečno, dok minimalna zarada propisana zakonom iznosi 2.100 evra. Ovi podaci ukazuju na raznolikost zarada u Nemačkoj, kao i na to da su plate u transportnom sektoru podložne varijacijama.


Jedan od ključnih elemenata rasprave je tvrdnja da je maksimalna neto zarada za vozače u špediciji i transportu u Nemačkoj 4.000 evra. Ova informacija dodatno podstiče diskusiju o verodostojnosti mladićevih tvrdnji o visini njegove zarade.


Mladi Slovenac je svojom objavom o zaradi u Nemačkoj pokrenuo intenzivnu diskusiju o isplativosti rada u transportnom sektoru ove zemlje. Rasprava o njegovoj zaradi od više od 4.000 evra mesečno ilustruje kompleksnost pitanja zarada u inostranstvu i različite perspektive na tu temu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading