ŽENA IZBODENA U GRADSKOM AUTOBUSU! Mladić ušao sa njom - pa je napao kod "harmonike"!

Autor:

Svet

05.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je prebačena u Klinički centar.

ŽENA IZBODENA U GRADSKOM AUTOBUSU! Mladić ušao sa njom - pa je napao kod "harmonike"!

Foto: shutterstock

Nož

Danas je došlo do šokantnog incidenta u gradskom autobusu u Ljubljani, kada je jedna žena izbodena nožem. Policijska uprava glavnog grada Slovenije izjavila je da je napadač muškarac koga žrtva poznaje.

Žena je prebačena u Klinički centar Ljubljane radi lekarske pomoći, dok je napadač uhapšen. Prema izveštaju portala Siol, život žrtve nije u opasnosti, a napadača su obuzdali drugi putnici.

Direktor ljubljanske kompanije za javni prevoz LPP, Peter Horvat, izjavio je za taj portal da su snimci bezbednosnih kamera zabeležili trenutak kada su muškarac i žena ušli u autobus na istoj stanici, nakon čega su se uputili ka delu autobusa poznatom kao "harmonika", gde su sedišta postavljena u obliku harmonike.

- Tamo je mladić izbo mladu ženu. Na snimku se vidi kako ispada nož iz njegove ruke. Srećom, brzo ga je podigao drugi putnik - opisao je Horvat incident. Dodao je da je napadač pokušao da pobegne iz autobusa, ali ga je zaustavio drugi putnik, dok je policija stigla na lice mesta nekoliko minuta kasnije i uhapsila počinioca.

Šta raditi ukoliko zadobijete povrede od noža?

Ukoliko vas ubodu nožem, trebalo bi odmah potražiti medicinsku pomoć. Evo nekih koraka koje možete preduzeti dok čekate hitnu službu: Zaustavite krvarenje pritiskanjem čiste krpe ili gaze na ranu. Ako je moguće, podignite povređeni deo tela iznad nivoa srca da smanjite gubitak krvi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading