LJUBAV ILI LUDILO? Evo šta je čovek uradio sa svojim psom, pa izazvao OPŠTI RAT NA MREŽAMA - Korisnici Instagrama BESNI, ali tu su i oni koji podržavaju: KUCA ŽIVI PUNIM PLUĆIMA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.02.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta vi mislite?

LJUBAV ILI LUDILO? Evo šta je čovek uradio sa svojim psom, pa izazvao OPŠTI RAT NA MREŽAMA - Korisnici Instagrama BESNI, ali tu su i oni koji podržavaju: KUCA ŽIVI PUNIM PLUĆIMA! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad

O ljubavi čoveka i psa možemo ispisati romane, a da je svaki odnos vlasnika i ljubimca poseban, govori činjenica da svakodnevno, posebno putem društvenih mreža možćemo videti najrazličitije snimke, koji nas najčešće nasmeju. 

Međutim, danas je na društvenoj mreži Instagram, na profilu serbia_live, isplivao snimak iz Beograda koji je mnoge vlasnike pasa iznervirao, dok se pojavila i nekolicina koji su podržali ovaj nesvakidašnji čin. 

Naime, na snimku pas stoji na krovu automobila, dok su kola još u pokretu, što pri samom gledanju izaziva čin nelagode. 

Ispod objave, mogu se videli različiti komentari, međutim, više je onih koji ne podržavaju ovakvo ponašanje sa ljubimcem. 

 

 

Ovo su samo neki od komentara: 

- Kako ste bedni sa ovim jadnim komentarima. Taj covek voli svog psa vise nego vi svoje bliznje! Taj pas uziva u zivotu. A to sto ne zive po vasim pravilima,oprostite...

- Koji kreten,treba mu oduzeti psa i kazniti ga jer ugrozava i ostale učesnike u saobraćaju

- Ovaj lik je jos na slobodi?

- Maltretira psa vise od 2 godine

- Gde je mozak, šta se desilo sa zdravim razumom?

- Ove muskarcine sto stavljaju 💪🏼, provozajte vasu decu ovako pa se i snimite kako ste jaki, sigurna sam da ce biti top snimak jos ce i da posluzi za oduzimanje deteta

- Kakav bolid, do sada se vidjalo samo slike psa na kolima, ali da budeš toliko ograničen da voziš psa na krovu, to je već za zatvor. Ne daj Bože da zakoči naglo ili neko da ga udari.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading