NE PUCAJTE PARE NA MAJSTORE I UZMITE STVAR U SVOJE RUKE! Evo kako je domaćica iz Srbije sama sredila problem sa SUDOPEROM - Za manje od 20 minuta!

Autor: D.B.

Vesti

29.01.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna domaćica je isprobala savet svog vodoinstalatera i uspela da reši problem za manje od dvadeset minuta.

NE PUCAJTE PARE NA MAJSTORE I UZMITE STVAR U SVOJE RUKE! Evo kako je domaćica iz Srbije sama sredila problem sa SUDOPEROM - Za manje od 20 minuta!

Foto: Shutterstock

Svaka domaćica se ponekad suočava sa začepljenim sudoperom i sporim proticanjem vode kroz slavinu. Međutim, rešenje ovog problema može biti jednostavnije nego što se čini. Umesto pozivanja vodoinstalatera, postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste ponovo uspostavili protok vode, a pritom i uštedeli novac.

Jedna domaćica je isprobala savet svog vodoinstalatera i uspela da reši problem za manje od dvadeset minuta. Umesto da čeka vodoinstalatera, ona je sama skinula filter na mestu gde voda izlazi iz slavine, operla ga u sapunici i toplom vodom, i vratila na mesto. Rezultat je bio odmah vidljiv - voda je počela normalno da teče, a novac je ostao u njenoj torbi.

Prvi korak je da skinete filter sa slavine i operete ga sapunicom i toplom vodom. Ovo je mesto gde se često zadržava prašina i naslage, što može ometati protok vode.

Nakon toga, odvrnite sifon ispod sudopere i operite unutrašnjost i spoljašnjost creva pod mlazom tople vode. Važno je detaljno očistiti unutrašnjost creva kako biste uklonili nakupljenu prljavštinu.

Nije dovoljno samo rešiti problem kada se javi. Važno je redovno čistiti filter i sifon, barem jednom u tri meseca, kako biste sprečili nakupljanje prašine, masti i drugih naslaga koje mogu ometati protok vode.

Ovi jednostavni koraci mogu vam uštedeti novac i vreme, i omogućiti vam da samostalno rešite problem sa začepljenim sudoperom i slavinom, bez potrebe za pozivanjem majstora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading