KOMENTARI SAMO PLJUŠTE, A ŠTA VI KAŽETE?! Mlada u Srbiji napravila haos na mrežama: Kada je izašla pred goste svi je gledali u NEVERICI! (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

26.01.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozitivni komentari i podrška mladoj dominirali su na društvenim mrežama.

KOMENTARI SAMO PLJUŠTE, A ŠTA VI KAŽETE?! Mlada u Srbiji napravila haos na mrežama: Kada je izašla pred goste svi je gledali u NEVERICI! (FOTO)

Foto: instagram/uzivomuzikasaveselja

Na nedavnoj srpskoj svadbi, mlada je izazvala veliku pažnju i oduševljenje gostiju svojom odlukom da umesto venčanice obuče srpsku narodnu nošnju. Video-snimak sa svadbe brzo se proširio društvenim mrežama, a komentari su se nizali ispod njega.

Povratak tradicije u modu

Ova odluka mlade da nosi narodnu nošnju umesto venčanice govori o tome da se tradicionalni elementi ponovo vraćaju u fokus i da su mladi ljudi ponosni na svoju kulturnu baštinu. Mnogi su istakli da je ovo hrabar i lep gest, te da je srpska nošnja zaista lepša od bilo koje moderne haljine ili odela.

Republika

Foto: instagram/uzivomuzikasaveselja

Mlada u narodnoj nošnji

 

Jedna korisnica društvene mreže podelila je svoje iskustvo iz prošlosti, ističući da je i sama nosila narodnu nošnju na važnim događajima u svom životu, dok je druga istakla da je ovo isključivo lični izbor mlade.

Povratak starih vrednosti

Reakcije na ovaj potez mlade su bile veoma pozitivne, a mnogi su komentarisali da se ovakvim gestovima vraćaju stare vrednosti i tradicija po kojima je Srbija prepoznatljiva u svetu. Podrška mladi stizala je sa svih strana, uz poruke o ponosu i lepoti srpske nošnje.

Foto: instagram/uzivomuzikasaveselja

Mlada u narodnoj nošnji

 

Međutim, bilo je i onih koji nisu podržali ovu odluku, smatrajući je glupom i nedovoljno svečanom za svadbu. Ipak, pozitivni komentari i podrška mladoj dominirali su na društvenim mrežama, ističući hrabrost i lepotu ove odluke.

Na kraju, ova svadba je postala tema razgovora i pokazala da mladenci sve više biraju da iskažu svoju individualnost kroz tradicionalne elemente i običaje, čime se očuva bogatstvo srpske kulture i nasleđa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading