FRAPANTAN PLES MLADOŽENJE NA SVADBI: Mladu pomerio u stranu da bi pokazao gostima OVO, SRBI ŠOKIRANI prizorom (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bračni par ostavio je zvanice u šoku.

FRAPANTAN PLES MLADOŽENJE NA SVADBI: Mladu pomerio u stranu da bi pokazao gostima OVO, SRBI ŠOKIRANI prizorom (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/jay_sure

Prvi ples mnogi ne bi izveli na ovaj način, niti bi mogli. Ovoga puta, mlada i mladoženja su profesionalni plesači koji su odlučili da niko ne zaboravi njihovu svadbu. Svojim dragim gostima pružili su pravo uživanje i uvid u to kako izgleda jedna profesionalna plesna tačka.

Na početku snimka vidi se kako mladoženja pomera mladu u stranu kako bi plesna grupa mogla da izvede svoju tačku. Mlada odlazi, a na scenu stupaju profesionalni plesači. U jednom momentu mlada, koja je inače bila u belom kompletu, ne u haljini, stupa takođe na scenu. Njen ples oduševio je sve prisutne, a ona je imala priliku da se pokaže na pravi način. 

Foto: TikTok/jay_sure

Mladenci odigrali prvi ples pred gostima

Devojka nastavlja da igra sa plesačima i pokazuje svoje neverovatno umeće. Onda se svi pomeraju sa scene, jer je na redu mladoženja. Zadivljujući pokreti izazvali su oduševljenje gostiju, ali i mlade koja je sve pomno pratila iz ugla venčane sale.

Mladoženji se pridružuje muška plesna grupa, te oni zajedno nastavljaju svoju tačku i oduševljavaju publiku. Sa druge strane je mlada sa ženskom plesnom grupom i počinje nešto slično takmičenju. Oni plešu jedni nasuprot drugih i publici su pružili pravo uživanje.

Na kraju plesne tačke mlada je završila u zagrljaju svog sada već muža i strasno su se poljubili. Pozdravili su plesače i sve prisutne. Video je prikupio 20 miliona pregleda i sve je ostavio bez daha.

@jay_sure Replying to @Kevin Pascua And heres the final part of the Bride & Groom Hip-Hop wedding performance aka Part 2. This includes the SLAYdies Piece, choreographed by none other than the bride, Kailani, and Aika 🔥 @Omarion @Joe Budden how’d they do? 😏 Ladies Piece Choreographers/Dancers: Kailani (Bride) - @littlelawstudent Aika - @Angelica Cortes Dancers: Julia - @Julia Nguyen Marcos - @marcospolos Tawnee - @Tawnee vallar Aya - @ayarivera Tiff - @tiffobabiffo Momo - @momohaleeee Fellas Piece Choreographers/Dancers: Kevin - @Kevin Pascua Austin - @austin Mikey - @Michael Rocacorba Dancers: Ray (Groom) - rayangelo_ EG - @Evvan Yusingco Dax - @kylndx Harry - @Narryhguyen Jay - jay_mcdeeze Jayboi - @Jeremiah J. Pangilin Jesse - @jessevern Ji - g1chong John - imjonny Josh- @Josh Espinosa Junie - juniereal Migs - @jmigs Stephen - storres23 #dancerwedding #weddingtiktok #weddingtok #weddingszn #weddingdance #hiphopdance #hiphopdancers #bboy #ugotserved ♬ Pump It Up - Album Version (Explicit) - Joe Budden

Da li vam se dopao ovaj ples?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading