Fondacija Humana srca donirala Valjevu bebi hranilice

Autor:

Vesti

25.01.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve bebe rođene u 2023. godini na teritoriji grada Valjeva su od Fondacije “Humana srca” dobile multifunkcionalne, visokokvalitetne hranilice od prirodnih materijala.

Fondacija Humana srca donirala Valjevu bebi hranilice

Foto: Humana srca

Ukupan iznos donacije je 3,6 miliona dinara za 800 hranilica, koje je grad dobio za svoje najmlađe sugrađane.

U okviru projekta pod nazivom “Bebe naše blago”, juče je počela podela multifunkcionalnih hranilica za bebe rođene u drugoj polovini 2023. godine na teritoriji grada Valjeva.

Gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković i predstavnici Fondacije “Humana srca”, uručili su deo hranilica roditeljima čija su deca rođena u drugoj polovini prošle godine.

Republika

Foto: Humana srca

Stolica za bebe

Danas delimo hranilice za bebe rođene u drugoj polovini 2023. godine, a to je zajednička akcija Fondacije “Humana srca” i grada Valjeva. Ovo je dobra prilika da se još jednom zahvalim Fondaciji „Humana srca“ na tome što su podržali ovaj lep projekat i što su sve bebe rođene 2023. godine dobile nove hranilice. Pored svih mera populacione politike koje grad Valjevo sprovodi.

Moram da napomenem da je deo hranilica ostao i za bebe rođene u 2024. godini, a mi ćemo kroz Lokalni akcioni plan za decu svakako nastaviti tu akciju i naravno imamo u planu još neke mere koje ćemo uskoro objaviti”, poručio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Drago nam je da u moru nekih ružnih vesti imamo ovako jednu lepu vest kojom želimo i ovaj tmuran dan da osunčamo u Valjevu. Vidimo mnogo nasmejanih lica roditelja, dobili smo pregršt pozitivnih komentara na ovu akciju i drago nam je što imamo ovako veliku podršku grada Valjeva da se ovako jedna divna akcija nastavi i u narednom periodu. Naravno, mi smo tu uvek kao podrška i pomoć, ali ono što zaista još jednom želim da naglasim, jeste da bez zajedničke podrške i pomoći lokalne samouprave ova akcija ne bi mogla da se sprovede”, kazala je Nikolina Đujić, predstavnica Fondacije “Humana srca”.

Podela hranilica za sve ostale bebe koje su rođene u drugoj polovini 2023. godine organizovaće se u Gradskoj upravi grada Valjeva, kao što je organizovana i podela auto-sedišta, a roditelji će biti pozvani da dođu i preuzmu hranilicu za svoju bebu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading