KLINCI ODABRALI NOVI OPASAN TREND KOJI HARA BEOGRADOM: Vozači, OVO vam može napraviti ozbiljne probleme!

Autor:

Vesti

10.01.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozačima upućen poseban apel da obrate pažnju na ovo!

KLINCI ODABRALI NOVI OPASAN TREND KOJI HARA BEOGRADOM: Vozači, OVO vam može napraviti ozbiljne probleme!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Među tinejdžerima u Beogradu pojavio se novi trend. Neki od njih na ulici ispred tržnih centara gađaju automobile grudvama i ledenicama!

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavio se apel za sve vozače da obrate pažnju na decu koja su počela da gađaju vozila grudvama.

- Apelujem na vozače da pripaze ispred tržnog centra deca gađaju kola grudvama i ledenicama. Mene je pogodilo par komada - navodi se u objavi.

Podsetimo, preko leta minule godine pojedini tinejdžeri u prestonici slučajne prolaznike i vozila gradskog prevoza gađali su jabukama. Nekada su to bila jaja, a danas jabuke, kamenje i ledenice. Ni jedno, ni drugo, a vala ni treće nije normalno ponašanje dece. Ometati javni red i mir na takav način i misleći da će se proći bez posledica, jer neko je mogao i da nastrada, prenosi Kurir.

- Bila sam u autobusu na liniji broj 26 kada me je nešto jako pogodilo u glavu. Autobus je stao na stanici, i samo sam videla na podu autobusa smrskane jabuke. Pogodila je jabuka još jednu ženu. Ljudi koji su izašli iz autobusa su videli veliku količinu jabuka koje se nalaze na kolovozu sa druge strane. Ovo se desilo u Dragice Končar oko deset uveče. Nemamo pojma da li je neko gađao autobus ili se to desilo slučajno - pisalo je tada u objavi na društvenoj mreži Instagram.

I Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost u saobraćaju je tada na društvenoj mreži X napisao da ovakve stvari prete da postanu ozbiljan problem po bezbednost svih učenika u saobraćaju.

- Ozbiljan problem imamo sa klincima. Preozbiljan. Ne kriju se uopšte, usred dana, u sred centra grada - napisao je on na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading