UMRLA MILICA VASILJEVIĆ (9)! Srbija se oprašta od male heroine!

Autor:

Vesti

24.01.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milici je dijagnoza uspostavljena u novembru 2022. godine. Do tada je bila veselo i srećno dete, a onda se u danu sve promenilo.

UMRLA MILICA VASILJEVIĆ (9)! Srbija se oprašta od male heroine!

Foto: Printskrin/Facebook/Svetlana Cvijanović Krstić

Devojčica (9) iz Sremske Mitrovice, mala Milica Vasiljević (9), koja se godinu dana borila sa retkim oblikom tumora, preminula je jutros.

 

Milici je dijagnoza uspostavljena u novembru 2022. godine. Do tada je bila veselo i srećno dete, a onda se u danu sve promenilo.

Mala Milica je bolovala od retkom oblika tumora, DSRCT, koji je izuzetno agresivan i zahvatio je sve organe. Od tada se Milica zajedno sa svojom porodicom lavovski borila, ali nije izdržala..

- Više od godinu dana nakon mukotrpne borbe lekara, devojčica je nažalost preminula. Dali smo sve od sebe i više od toga i svima nam je mnogo žao - rekla je doktorka Svetlana Cvijanović Krstić, koja se i kao lekar i prijatelj borila za ovu devojčicu, prenosi Ozon.rs.

Prikupljana su sredstva za pomoć, Mitrovčani su kao i uvek do sada učestvovali i verovali da će ova borba biti uspešna. Bolest je ovoga puta pobedila. 

Roditelji devojčice su sva prikupljena sredstva preusmerili za lečenje druge bolesne dece i odraslih.

Milica se lečila u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Beogradu, njeno stanje je jedno vreme išlo na bolje ali u poslednjim mesecima sve se više pogoršavalo, i danas se ugasio još jedan mladi život, koji je tek zakoračio prve prave korake.

Sahrana Milice Vasiljević je u četvrtak u 13 časova, na Novom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading