NEVEROVATNA GUŽVA ISPRED RUSKE CRKVE U BEOGRADU! Evo i šta se dešava! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.01.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masovno okupljanje ispred Ruske crkve u Beogradu zbog čudotvorne ikone

NEVEROVATNA GUŽVA ISPRED RUSKE CRKVE U BEOGRADU! Evo i šta se dešava! (FOTO)

Foto: instafram/serbialive


Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile fotografije koje prikazuju veliki broj vernika okupljenih ispred Ruske crkve u Beogradu. Razlog za ovu masovnu posetu crkvi je čudotvorna ikona Majke Božije koja je privukla pažnju vernika iz cele Srbije. Ikona je doneta iz Rusije i veruje se da ima isceliteljske moći, te je zbog toga interesovanje vernika izuzetno veliko.

 

 

Čudotvorna ikona iz Rusije

Ikona Majke Božije koja je stigla iz Rusije izazvala je ogromno interesovanje vernika, koji su se masovno okupili ispred Ruske crkve u Beogradu. Veruje se da ova ikona poseduje čudotvorne moći, te vernici žele da se poklone pred njom i zamole za isceljenje i blagoslov. Samim tim, redovi ispred crkve su se protezali duž ulice, a vernici su strpljivo čekali svoj red kako bi ušli u crkvu i prisustvovali ovom posebnom događaju.

Ogromno interesovanje vernika

Zbog prisustva čudotvorne ikone Majke Božije iz Rusije, interesovanje vernika iz Srbije je izuzetno veliko. Mnogi vernici su došli iz udaljenih mesta kako bi imali priliku da se poklone ovoj ikoni i pomole se za svoje potrebe. Neki od njih su čak i prenoćili ispred crkve kako bi bili sigurni da će imati priliku da uđu u crkvu i osete blagodat ikone.

Ova poseta ikone Majke Božije iz Rusije predstavlja poseban događaj za pravoslavne vernike u Srbiji, te je samim tim i interesovanje za ovaj događaj izuzetno veliko.

Završetak posete ikone

Ikona Majke Božije iz Rusije će se još sutra nalaziti u Beogradu pre nego što nastavi svoj put, te se očekuje da će se i sutra okupiti veliki broj vernika željnih da se poklone pred ovom čudotvornom ikonom. Nakon završetka posete, ikona će biti preneta na sledeću destinaciju, gde će nastaviti da privlači pažnju vernika svojom blagodaću i čudotvornim moćima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading