"EVO DRUGI DAN NE PRIČAMO, OD SILINE ŠAMARA JE PAO SA STOLICE" Ispovest oca NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA: Tinejdžer (17) ga OVAKO opsovao (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

17.01.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žao mi je što je godina ovako počela, rekao je besan otac.

"EVO DRUGI DAN NE PRIČAMO, OD SILINE ŠAMARA JE PAO SA STOLICE" Ispovest oca NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA: Tinejdžer (17) ga OVAKO opsovao (FOTO)

Foto: shutterstock

Nije retkost da roditelji i deca, posebno tokom njihovog odrastanja imaju problema sa komunikacijiom, a jedan roditelj, požalio se javno na jednoj društvenoj mreži, o problemu koji je imao sa svojim sinom

Kako je rekao, nakon svađe koja se desila, sa sinom nije reazgovarao dva dana. 

U komentarima ispod objave, dobio je gomilu odgovora. 

"Sa sinom sam se posvađao pre neko veče. Ne bi bio problem u tim godinama (17) da mi nije rekao "J**o te otac koji te nesposobnog napravi". Od siline šamara pao je sa stolice, evo drugi dan ne pričamo. Prvi put da sam ga stvarno udario", izjadao se očajni otac u jednoj od grupa na internetu u kojima ljudi anonimno pričaju šta ih jede ne bi li sebi olakšali muku.

Priznao je da je sina udario i iz svega što je potom rekao jasno je da se kaje zbog toga, ali psovka od rođenog deteta prosto ga je zatekla...

"Godinama smo ko crnci radili žena i ja da i ovaj skroman životni prostor priuštimo i kako-tako sredimo i kupimo skoro 20 godina star auto, školujemo decu, šaljemo na ekskurzije, jezike. Oblačimo se skromno, ne idemo autom do škole/posla, letovanja su skromna i porodična; dočeci Nove godine, izleti, zimovanja nisu nešto što možemo. Neće me niko tako nazivati jer nije mogao na doček Nove s društvom u Beč. To i nisu pravi drugari ako ga po tome odmeravaju, al aj ti to fino objasni napaljenku od 17 godina koji sikće na tebe! Samo mi je žao što je godina ovako počela", kaže tužni otac koji novcem ne može da parira planovima sinovljevog društva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading