OKO 3.000 POTROŠAČA U OPŠTINI RAKOVICA OD SINOĆ BEZ GREJANJA I TOPLE VODE! U "Srbijagasu" tvrde da je došlo do poremećaja u isporuci gasa!

Autor:

Vesti

17.01.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanacija gasovodne mreže planirana je danas, kako je navedeno, u prepodnevnim časovima, a završetak radova i očekivano puštanje gasa će, kako se očekuje, najverovatnije biti do kraja radnog vremena.

OKO 3.000 POTROŠAČA U OPŠTINI RAKOVICA OD SINOĆ BEZ GREJANJA I TOPLE VODE! U "Srbijagasu" tvrde da je došlo do poremećaja u isporuci gasa!

Foto: pixabay.com

Oko 3.000 potrošača sa opštine Rakovica od sinoć je bez grejanja i tople vode, jer je došlo do poremećaja u isporuci gasa.

Kako je saopštio "Srbijagas" na svom sajtu, zbog kvara na polietilenskom gasovodu niskog pritiska i nekontrolisanog isticanja gasa na Petlovom brdu, beogradska gradska opština Rakovica, kod objekta ul. Bože Baucala br. 40/5, urgentno je zatvorena Merno regulaciona stanica – MRS „Petlovo brdo“, zbog čega je došlo do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za oko 3.000 potrošača na ovoj lokaciji.

- Ekipa JP „Srbijagas“ odmah je izašla na teren i u cilju opšte bezbednosti obustavila je isporuku prirodnog gasa u ovom delu grada Beograda - saopštili su iz ovog preduzeća.

Sanacija gasovodne mreže planirana je danas, kako je navedeno, u prepodnevnim časovima, a završetak radova i očekivano puštanje gasa će, kako se očekuje, najverovatnije biti do kraja radnog vremena.

Međutim, ovu informaciju nismo uspeli da proverimo jer se na dostupne brojeve telefona niko ne javlja, navodno, zbog preopterećenosti.

U saopštenju, "Srbijagas" podseća potrošače da je, nakon ponovnog puštanja gasa u mrežu, potrebno da se deblokiraju regulatori na kućnim merno regulacionim setovima.

Molimo potrošače na Petlovom brdu, da imaju razumevanja za navedene radove, navedeno je na kraju saopštenja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading