SKANDAL! Deca se zbog "slabe struje" smrzavaju u učionicama, a zaposleni PUNI MERCEDES preko školske električne mreže! EVO ŠTA KAŽE DIREKTORKA!

Autor:

Svet

24.11.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvar na sistemu grejanja, inače, desio se 10. novembra kada je došlo do eksplozije kotla.

SKANDAL! Deca se zbog "slabe struje" smrzavaju u učionicama, a zaposleni PUNI MERCEDES preko školske električne mreže! EVO ŠTA KAŽE DIREKTORKA!

Foto: Shutterstock

Učenici Osnovne škole "Ivanja Reka" u Zagrebu, protekle dve nedelje, smrzavali su se u učionicama zbog kvara na sistemu grejanja.

Kako su se mnoga deca razboljevala zbog hladnoće, roditelji su predložili direktorki škole da se privremeno učeionice greju na struju, međutim, ovaj predlog je odbijen pod izgovorom da je struja u školi preslaba za takav postupak.

Međutim, roditelji, koji su bez pogovora prihvatili objašnjenje direktorke, bili su i više nego iznenađeni kada su nekoliko dana kasnije videli jednog zaposlenog kako svoj automobil marke "mercedes" puni preko školske električne mreže.

Deca su za to vreme na česovima sedela u jaknama i sa ćebićima, koja su donosila od kuće, preko nogu.

Kvar na sistemu grejanja, inače, desio se 10. novembra kada je došlo do eksplozije kotla. Nakon toga, Gradska kancelarija za obrazovanje je obaveštena o situaciji, te je u saradnji sa ovlašćenim stručnjacima utvrđen kvar i dogovorena sanacija. Međutim, zbog čekanja na delove i potrebne opreme, proces sanacije se odužio, ostavljajući učenike u hladnim učionicama.

Direktorka škole, Dubravka Crnić, objasnila je da je jedan radnik škole punio automobil bez dozvole, što je dodatno pogoršalo situaciju.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading