"DOK SU NAM STIZALE ČESTITKE ZA BOŽIĆ, NAMA JE IZMICALO TLO POD NOGAMA!" Lekari saopštili loše vesti porodici Putica: Dok se borimo sa najjezivijom dijagnozom na svetu pristiže druga! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

12.01.2024

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne vesti za Božič.

"DOK SU NAM STIZALE ČESTITKE ZA BOŽIĆ, NAMA JE IZMICALO TLO POD NOGAMA!" Lekari saopštili loše vesti porodici Putica: Dok se borimo sa najjezivijom dijagnozom na svetu pristiže druga! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Akcija prikupljanja novčane pomoći za lečenje Viktora Putice i dalje traje, njoj su se priključili Republika i Srpski telegraf i ovom prilikom apelujemo na sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu dečaku leptiru kako bi imao kvalitetniji život. 

Pored terapije koja je malom Viktoru neophodna, tu su i specijalni flasteri i zavoji koji su takođe preko potrebni da bi Viktora previli posle kupanja. 

Zejedničkim snagama, mali Viktor je na svoje spasonosno putovanje u Vašington otišao otišao 3. maja sa mamom Milenom, tatom i bratom koji ima tek nešto više od dva meseca i već je krenuo sa terapijom koja bi trebalo da mu umanji muke i život mu učini kvalitetnijim.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Viktor Putica sa mamom Milenom

Milena Putica ekskluzivno za "Republiku" javila se izbolnice u Vašingtonu, gde je njen sin započeo lečenje.

- Stigli smo, sve je u redu, Viktor je danas dobio prvu terapiju, sad nam je ostalo da pratimo kako on na nju reguje, ali i savete lekara. Lekari su mu stavili danas gel, u koji polažemo velike nade, na svaku ranicu i sad čekamo i nadamo se najboljem - rekla je Milena Putica.

Loše vesti za Božić

Međutim, u međuvremenu Milena saznaje nešto. Mali Viktor ima oblik autizma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor✨ (@viktor_putica)

- Pokušavala sam da nastavim sa pitanjima u želji da se što pre svako završi, da doktor napusti stan a ja da napustim svoj život. Veliki tata Putica koji nikada nije pustio suzu, takodje je želeo samo da ćuti i da njegove suze ne primeti baš niko. Dok su stizale čestitke za Božić nama je izmicalo tlo pod nogama. Dok se borimo sa najjezivijom dijagnozom na svetu pristiže druga... Takodje u konsultacijama sa doktorima imamo potvrdu da je najteži oblik Eb-a i da će trebati duži period da bi se videlo stabilnije stanje kože. Nedeljna terapija je 26.000$ , a koliko nedelja, meseci, godina nam je potrebno vreme će pokazati ili novac na računu... Koliko dana će biti potrebno da se mi sastavimo emocionalno? Sastavljeni smo. Vreme je luksuz! To je i dalje naš Viktor i ništa ne može promeniti našu veru i nadu da njega i nas čeka ipak neki bolji život - navodi mama Milena na svoj Instagram profilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading