SRPKINJE ZAHTEVNIJE OD OSTALIH DEVOJAKA? Muškarci ispričali iskustva iz Nemačke, Španije, Emirata i Amerike!

Autor:

Vesti

11.01.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U komentarima ispod objave, drugi korisnici su podelili svoja iskustva i gledišta o ovoj temi.

SRPKINJE ZAHTEVNIJE OD OSTALIH DEVOJAKA? Muškarci ispričali iskustva iz Nemačke, Španije, Emirata i Amerike!

Foto: Shutterstock,

Jedan Srbin pokrenuo je zanimljivu temu na društvenoj mreži Reddit, primećujući razlike između devojaka iz stranih zemalja i Srpkinja. Postavljajući pitanje o tome da li su naše žene zahtevnije i komplikovanije za smuvati u odnosu na žene iz Nemačke i Skandinavije, pokrenuo je čitav niz diskusija među korisnicima.

- Pitanje za muskarce gastose koji su dosli da zive u Srbiji ili se vratili u nju. Da li mi se cini ili su nase znee ovde mnogo probirljivije, zahtevnije i komplikovanije za smuvati ili uopste upoznati naspram zena u npr Nemackoj i Skandinaviji? Kakva su vasa iskustva? - piše u objavi.

 

 


U komentarima ispod objave, drugi korisnici su podelili svoja iskustva i gledišta o ovoj temi. Postojala su različita mišljenja i iskustva, pri čemu su neki isticali da su strankinje otvorenije i lakše za upoznavanje, dok su drugi naglašavali da su naše devojke lepše i da imaju više empatije prema muškarcima.

Evo ja ću ti reći iz druge ruke. Jesu otvorenije i lakše za saradnju kako su mi pričale, jer su njihovi muškarci pasivniji, pa one uzimaju inicijativu obično. Slušao priče od ljudi koji su bili tamo, kažu gutaju ih pogledom, dok ovde ništa, nula. Možda nemaju nekih tripova 'muško mora prvo da priđe', možda im je dojadilo da čekaju ove njihove da se pokupe, možda su im stranci 'egzotični' pa same prilaze (ima toga i kod nas), možda nemaju neki strah 'šta će selo reći' pa su direktnije, možda njihovi muškarci nemaju tu mačo energiju kao naši pa im to prija za kratkoročno druženje - detaljno je opisao jedan korisnik.

Jedan korisnik je detaljno objasnio da su strankinje otvorenije zbog pasivnijeg pristupa njihovih muškaraca, dok su drugi isticali da su strankinje lakše za saradnju i da dele troškove na vezi. Ipak, nezavisnost strankinja može dovesti do nedostatka kompromisa, dok naše devojke, prema jednom korisniku, mogu imati stav da su iznad svih.

- Živim u Nemačkoj pola života. Devojke su vrlo otvorene i lake za upoznavanje. Nema toliko onog da te gleda sa neke visine, ako si kulturan, za razliku od naših. Ako ste u vezi 9/10 Nemica će deliti sve sa tobom. 50/50 troškovi; častiš ti nju - obradovaće se, ali budi siguran da će i ona tebe častiti. Taj mentalitet da muškarac mora sve da plaća i održava ovde ne pije vodu. Devojke se vrlo skromno oblače i šminkaju. S negativne strane, Nemice su jako nezavisne. U neku ruku to je lepo, ali u drugu može ići do te mere da ne žele kompromis, nego teraju svoje. Svakako, naše devojke su po mom subjektivnom mišljenju hiljadu putu lepše - zaključio je on na kraju svog izlaganja.

Pored iskustava iz Nemačke i Skandinavije, korisnici su podelili svoja iskustva iz Emirata. Jedan muškarac je istakao da je imao više sreće sa devojkama u Emiratima nego u Srbiji, dok je drugi opisao svoju vezu sa Amerikankom, ističući razlike u stavovima i empatiji između žena sa Zapada i žena sa Balkana.

- Živim na relaciji Emirati-Srbija već 10 god. Više sreće i boljeg iskustva sam imao u Emiratima sa devojkama nego u Srbiji. U Emiratima mogu da izađem na dejt/sastanak sa devojkom i sve je onako opušteno nema nekakve tenzije, vodi se normalan razgovor sve OK. U Srbiji je priča za 180 stepeni okrenuta, na prvom dejtu prvo pitanje 'čime se bavim (što je razumljivo), bez srama pitaju koliko zarađujem, šta ja hoću tačno od nje ono kao da sam na nekom ispitivanju u policijskoj stanici... Nekako sam ubeđen da naše devojke u Srbiji makar ove sa kojima sam ja izlazio misle da su iznad svih. Pa ona mora da izračuna prvo je l' se njoj isplati da izlazi sa mnom i da li je mogu da ispratim njene željene troškove - napisao je ovaj korisnik svoje iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading