SMRT MAJKE ČETVORO DECE POD VELOM MISTERIJE! Korčula ZAVIJENA U CRNO nakon što je mlada Silvestra (36) iznenada preminula: OGLASILI SE IZ BOLNICE - Evo šta je pokazala OBDUKCIJA!

Autor: D.B.

Svet

11.01.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvestrin suprug i četvoro dece, Jakica (11), Petra (8), Matej (5) i jednomesečni Ivan, sada se suočavaju sa bolnom stvarnošću života bez voljene majke.

SMRT MAJKE ČETVORO DECE POD VELOM MISTERIJE! Korčula ZAVIJENA U CRNO nakon što je mlada Silvestra (36) iznenada preminula: OGLASILI SE IZ BOLNICE - Evo šta je pokazala OBDUKCIJA!

Foto: Facebook

Nedavna smrt mlade Silvestre Šain (36) ostavila je Korčulu u šoku i tuzi. Sa četvoro dece i suprugom iza sebe, Silvestra je izgubila bitku sa nepoznatim uzrokom smrti, ostavljajući zajednicu u neverici i tuzi.

Potresna sudbina porodice Šain

Silvestrin suprug i četvoro dece, Jakica (11), Petra (8), Matej (5) i jednomesečni Ivan, sada se suočavaju sa bolnom stvarnošću života bez voljene majke. Meštani Pupnata, svedoci ove tragedije, izražavaju šok i tugu, ističući da se ovakva tragedija retko dešava čak i u najstarijim sećanjima.

Reakcija zajednice i potreba za pomoći

Nakon što je komšinica Matea Radovanović Bojić pokrenula apel za pomoć putem društvenih mreža, Korčula, ali i cela Hrvatska, mobilisale su se da pruže podršku porodici Šain. Podrška stiže i iz inostranstva, dok meštani ističu da je pomoć u vidu pelena, hrane i drugih potrepština veoma dobrodošla, posebno imajući u vidu četvoro malih dece kojima je potrebna posebna nega.

Prilika za solidarnost

Selo je odjeknulo od solidarnosti, sa ljudima koji nesebično pružaju pomoć. Meštani ističu da je ovo vreme kada se ističe ljudska dobrotvornost i empatija, te da je podrška porodici Šain nešto što će biti neophodno ne samo u narednim danima, već i dugoročno.

Teškoće koje ih očekuju

Iako porodica trenutno ima osnovne potrepštine, dugoročna pomoć će biti neophodna, posebno imajući u vidu da će otac sada morati da se brine o četvoro dece sam, bez mogućnosti da ide na posao. Meštani ističu da će im pomoć biti potrebna ne samo u materijalnom, već i u psihičkom smislu.

Hrvatski portali, kontaktirali su tamošnje bolnice, a na njihova pitanja o misterioznoj smrti mlade Silvestre, otkrili su sledeće: 

"Budući da nismo u mogućnosti iznositi detalje o kojima tražite informacije zbog zakonskih ograničenja, možemo jedino potvrditi da je pacijentkinja primljena na hitni prijem u iznimno lošem stanju infaustne prognoze (što je potvrđeno obdukcijskim nalazom koji ne možemo komentirati zbog GDPR-a). Uprkos svim poduzetim merama intenzivnog lečenja, ona je preminula", stoji u odgovoru iz Opšte bolnice Dubrovnik.

"Porođaj je bio uredan, kao i tok oporavka rodilje. Otpuštena je iz bolnice 15. decembra 2023. godine u dobrom općem stanju", odgovorili su iz KBC-a Split.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading